Kalispera!

god morgon alla!

Jag är dödstrött. Jag har varit igång hela helgen. Lördags var vi hos mamma och pappa när Mats spelade innebandy, vi åt mat, mamma fixade iordning kyckling med thai curry, Hur gott som helst, sen gick vi på långpromenad och efter det förbi huset och såg allt som ska göras. *pust* :)

Senare åkte vi till blivande grannarna Zarah och Mattias och åt tacos *mmmm* Satt och pratade om allt vi ska göra på tomten och planerade :) Vi gick en sväng i området och tittade på alla fina hus och fick lite insperation till staketet vi ska bygga!

Vi har lyckats fixa fyllnadsmassa till tomten nu! Jätte skönt, för det måste komma på plats innan det blir käle i marken. Det ska inna sätta sig innan vi slänger på matjord och gräs i vår!
Matjord är sviindyrt!

Sen har vi kommit på att vi måste ha en stödmur vid vägen för vi måste höja tomten en bit för att den ska bli plan. Jag ser pengarna flyga förbi. Men vi har hittat en billig leverantör så muren går "bara" på ca 12 000 kr, vs 80 000 om vi inte hittat den leverantören. satt uppe till halv fyra på natten och räknade på allt.

Gräs hittade vi också "billigt"

På söndagen,igår, åkte vi till bauhaus och köpte kratta och handskar och begav oss till huset och började plocka sten. Vi ska ha en rabatt längs vägen och istället för att köpa dyra dekorationsstenar till kanten så tar vi från tomten. Det ligger runda fina stenar där nu. Zarah kom och hjälpte oss, tack så jätte mycket gumman!! 
Vi sågade träd och buskar, flyttade stenbumlingar och gamla avsågade träd som låg på tomten där vi ska fylla ut. Det måste ju vara rent därom de ska komma och lasta av fyllning. 

3 av grannarna träffade vi också! Alla är jätte trevliga!
Nu ska jag leka med william lite :)

tjingeling

Kommentarer
Postat av: Carro

Shit va mycke mer ni kommer få ta lån på:S D e dyrt me hus hör ja:) Me fan va kul! Eget hus som ni får göra va ni vill me liksom:D Grattis igen o hoppas allt löser sig me pengar o matjord o allt va d va;p

2008-09-15 @ 13:12:57
URL: http://milfens.blogg.se/
Postat av: Linda

Det är just grejen, att vi INTE kommer ta mer lån, det är därför det kommer ta så lång tid att få iordning allt :)

2008-09-15 @ 15:25:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0