Toppensommar!

Den här sommaren kommer bli toppen!

Först ska jag på semester med bästa the 12 dagar till kreta sen efter det ska jag 1 vecka med familjen utomlands :)
Va mysigt det ska bli. Tyvärr är ju kreta det ultimata stället att åka till med småbarn, men ja kan inte åka dit igen två veckor efter ja nyss varit där ;) Så det får bli ett annat resmål. Kanske spanien, Gran Canaria, det är billigt och jag vet vad som finns och det är barnvänligt. Fast trist att åka dit igen. Och låång flygresa. 10 timmar. Nja.

Turkiet? Nån som varit där? Cypern är ju för varmt för William iaf. Kanske åker till någon annan grekisk ö än kreta, har förälskat mig i grekland TOTALT. Finns inget bättre. Älskar människorna, landet, maten och allt. Väldigt trevligt folk.

Nej, vecka 29-30 är jag på kreta och vecka 32 åker jag Mats och William iväg :)

Mys! :)

Trevlig helg!

Hoppas ni haft det, för det har jag haft.

I Fredags morse fick vi vår nya fina bil, jag fullkomligt älskar den. Brorsan blev skapligt avundsjuk och vi fick knappt ur Kevin ur bilen när de testat den :D Och så skrek han allt va han kunde, "PAPPA KAN VI KÖPA EN SÅN BIL; JA VILL OCKSÅ HA GLASTAK!" haha..

När vi fått bilen s åkte jag och William tillhundgården med odjuren så de fick springa och leka, sen släppte vi av de hemma. Sen åkte jag ner till stan typ vid tolv och då ringde Thess och sa att hon ville shoppa :) Så vi tog en sväng och köpte lite kläder, käkade och så köpte vi spraytan som vi skulle ha till kvällen ;)

Sen hem och släppa av min familj, och så åkte jag o thess till henne där vi klädde av oss näck och sprayade oss bruna, sen sprang vi runt och torkade i en timme haha... vi såg skapligt roliga ut där vi sprang runt med armarna rakt upp över huvudet :D Sen fixade vi håret på varann o sminkade oss, sen kom folket och partyt var igång.

Typ halv tlv drog vi till Linköping och BK på hardstyle :)
Hela dit och hemvägen satt Thessans kap o klappa mig på huvudet och lyfte mitt hår och sa "får du panik nu? vavava? alla tjejer får panik när man rör deras hår ha-ha-ha" :D Tror ni jag fick panik eller!? JA!

Iaf hade vi skitkul, ja va väl hemma runt 4-5 och då fick ja ställa mig i duschen annars hade sängen varit brun av all brunfärg vi sprayat på mig.

Dan efter åkte vi till kholm på dagen, gick promenad och åt gott. Sen va det ju den där jävla eurovisionfinalen...
Ja har faktiskt anmält ett av bidragen till nån jäkla musik polis som det finns. Serbiens bidrag var plagiat av filmen Brave Heart's theme song. Jag vart så jävla arg. VÄRDlandet som håller i allt liksom, skickar ett jävla plagiat!!

Charlottes insats var super, men som alltid i denna FÖRBANNADE jävla rövtävling röstar alla helvetes jävla Balkanländer på varann vilket resulterar i att nån skitlåt som RYSSLAND vinner och ett plagiat kommer fyra.

Jag minsann röstade på Armenien! Ingen kompisröstning här inte!! Vad tror länderna kommer hända om de inte röstar 12 poäng till sina grannar? Världskrig över några jävla poängjävlar!? Nej, hela systemet och hela tävlingen är förlegad så det skriker om det!!

Nej, nu har bägaren runnit över, nästa år ser jag det INTE om de inte gjort förändringar i röstningssystemet och förhindrar att T.EX vitryssland ger hmm vem? RYSSLAND sin tolva VARJE jävla år!

Idag har vi varit nere på stan och mats köpte morsdag present åt mig :) Underkläder för typ tusen spänn!? WOAT?
Köpte kläder till wille och lite annat kraffs med. Sen åkte vi till halvars kiosk och köpte varsin sommardröm i värmen :) *MMMM*

Nu ska vi grilla lite :) Supertrevlig helg med andra ord.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!!!!!!!

JÄVLA UNGE!!!!!!!!!!!!!!!! SOOOOOOOOOOOOOOOV!!!!!!!!!!!!!!

Jävla tråkig blogg!

Tänk om man kunde va ett geni på koder så man kunde fixa sin blogg lite snygg. Men nä.
Får stå ut med de hemska färdiga mallarna som finns. Bläk!

*avis på carro* :D

Stolt :)

Jag är stolt över min lilla kille!! Han är bara 7 månader och ställer sig upp helt själv och går utmed möbler! Och så säger det pang, så ramlar han och slår sig. Så det är många ledsna miner här hemma nu. Jag får spänna fast han för att kunna gå på toa liksom!
Mitt lilla hjärta!

Å andra sidan gick både jag och mats felfritt när vi var 9 månader så det kanske han med gör.

Viktor, williams kusin, tog sina första steg för några dagar sen, och traskar nu på ordentligt där hemma med lära-gå-vagnen! Han är 10 månader gammal och ett riktigt charmtroll precis som sin bror!

Imorn ska jag ner och köpa ny bilstol till william för han har växt ur babyskyddet snart. Dessutom vill han inte ligga er längre, han vill sitta och se allt utanför bilfönstret. De har rea nere på babyland så den kostar egentligen 3000 jävla spänn den där stolen, men nu är det halva priset, så man får ju passa på när han ändå behöver en.

Och imorn då!!! Då levereras vår nya bil :D Den som vi väntat så länge på. Glastak och allt :) Den är superfin! Begagnad självklart, men det är ändå en 04a så det är nytt för mig :)

Nu klänger wille på mina ben, så jag ska ta han innan han ramlar och slår sig!

Så var det slut på det roliga..

Ja, nu är det slut.. Säsong 5 avsnitt 18 av One Tree Hill sändes idag..

JÄVLA SKIT HELVETES ARSELHÅLS-SLUT!!

Asså själva programmet var jätte bra, och slutet var väldigt smart gjort, men va fan!?!?!
Ge oss nåt mer än det där liksom!!

Nu kommer man ju klättra på väggarna innan man får veta VEM i helvete av de tre han pratade med!!!!
Får vänta ända till SEPTEMBER på att få veta, när 6 säsongen drar igång igen i usa.. kommer inte ihåg vilket datum det var.

FAAAAAAAAN :D Ja vill veta nuuuuu!!!
Jag hoppas och tror det är Brooke :)

Vilken företagslogo??

företagslogo

Ska jag använda den här logon till min frisörsalong eller:

Företagslogo

eller:

..

eller..

..

eller..





SÅ nu får ni rösta!

Underbart!

I dagens One Tree Hill (näst sista avsnittet för säsong 5) sjöng min nuvarande favoritartist min favoritlåt. Jag rös genom hela låten. 04.26 in i klippet börjar låten. Jag ÄLSKAR den, har gjort det sen jag horde Peter Jöback sjunga den för många många år sedan. Lyssna och njut.



Sweapsound Club Session -08

Fy helvete så kul jag hade igår alltså, helt underbart kul! Kvällen slutade dock i att jag stukade foten, men Anders va så gullig och höll mitt ben högt och hämtade is och la på.

Vi började förfesta hos Therese, jag hon christina och annie. Sen åkte vi ner till de andra som skulle med till linköping på sweapsound, va där ett tag och åkte sen vidare till linkan. I bilen åkte vi sex pers så Pierre fick ligga i bagaget :D

När vi va där mötte jag upp Anders som jag inte sett på typ FYRA år och som skulle med och parta på bar och kök!
Sen dansade vi från start till slut. Kom dit halv tolv stängde tre. Anders o ja dansa som svin, vi va dyngsvett båda två. Najs!

Ett par turer i baren och lite av favvodrickan tequila hann vi med också. Var så jävla kul o se han igen.

Som sagt så stukade jag foten typ sista låten, så vi gick (jag hoppade)  till hakepi över gatan och åt kebabrulle, muums :) Sen cyklade Anders hem och jag åkte med mina bruttor hem till sängen. De andra hade efterfest men ja kunde inte med tanke på wille. Fick mess från Thess kl tio att hon inte gått och lagt sig än haha :D

Vimmelbilder blev det inget av. Min kamera hade strejk igår, så jag fick inga kort tagna :( får lita på att de andra lägger ut dom snart så finns de på min facebook att se på sen :)

Shit alltså, ja och anders ska lätt med gänget ner till holland nästa gång det är hardstylefest!

RSS 2.0