idag är jag tydligen eftertraktad!

Har fått två jobberbjudanden idag, och klockan är inte ens ett. Ett jobb på en frisörsalong, och ett jobb på coop. Jätte kul! Kruxet är att båda jobben ligger i Katrineholm. Då måste jag pendla. Om vi inte flyttar.

Vi får se. Jag vill ju vara kvar i Norrköping. Jag älskar Norrköping. Jag pendlar nog tills jag får nåt här i stan. Orka flytta, trivs här.

Imorn åker jag och Rebecka till min älskade Sandra, det ska bli så himla roligt! Jag har lite problem med presenten bara, vad ska jag köpa!? :D Har funderat i en vecka nu, hjälp :)

Ner på stan nu!
Tja

I valet och kvalet

Vad ska jag göra år 2009 och framåt? Ska jag fortsätta plugga sjuksköterska? Ska jag plugga ekonomi? Ska jag starta egen frisörsalong? Ska jag hyra en stol bara? Ska jag jobba i butik?

Jag vill alla, men vet inte vad jag ska satsa på. Vad som blir bäst för mig och min familjs framtid. Jag vill ha en trygghet. Veta att jag har ett jobb att gå till varje dag. Inkomst varje månad.

JAG VET INTE VAD JAG SKA GÖRA!!! Tackade nej till ett jobb idag :( Men det var näst intill slavlön så jag är inte ledsen.

Jag vill veta nuu hur min framtid blir.. iaf närmsta framtiden.

I'm so sorry

Har inte brytt mig om att skriva nån blogg på ett par dagar. Har iochförsig inte haft tid heller så ;)

Livet rullar på. Igår var mamma här och v var ute i regnet och gungade med william. Han älskar det. Sen på kvällen köpte jag mig en cykel :) Me like it very much. Med barnsadel och allt. Ska ha den och cykla till jobbet sen, och lämna av william på dagis, vart det nu blir.

På tal om dagis, nån som vet om den här 4-månaders garantin gäller från anmälningsdatum eller från hans ettårsdag? Jag sitter med världens panik eftersom jag anmälde honom till dagis lite sent eftersom det blev helt fel med mina dagar jag får vara hemma. Så om det gäller 4 månader från oktober då är jag körd alltså. Hur tycker de att man ska kunna fixa att vara hemma utan inkomst i fyra månader? Ok 2 månader kanske skulle gå, men 4?! HATAR allt som har med Fk, kommun, skatteverk o alla andra helvetes myndigheter att göra!!!

Hur som helst, idag ska jag och william ner till stan och shoppa lite. Han behöver iofs inget för han fick en hel baota stor påse med kläder, vinterkläder och skor i helgen, men jag behöver lite clothes. Känns dock rätt dumt att köpa kläder när man hela tiden går ner i vikt..

Har gått ner 3 kilo nu och en massa cm så det funkar iaf. Går ner lite mycket dock, ska gå ner 1,5 kg per vecka. Jaja.

I helgen är det roadtrip ala jönköping för mig och rebecka! :D Ska bli så kul. Piff fyller 22 år och det ska firas med dunder och brak! Underbart roligt!

Nej nu får ni ge er, ja orkar inte skriva mer. Läs nån annanstans ;)

Tja!

Godnatt gott folk!

Ni ska bara veta vad kastrullfull jag är.

Helt oskyldig kväll på marknaden med Elin och hennes Calle, skitmycket folk som vanligt, sen blev vi hembjudna på singstar och cider hihi :) En mycket bra kombination. Jag och Elin aka Plingan hade typ max 10 poäng mellan oss varje låt hehe :) We kick as at that shit :P

Märks rätt bra att ja e full va haha.. men det är bra det får man va ibland. Med måtta ;) ibland utan. Men ikke nu.

Sängen kallar!

Ville bara konstantera i detta inlägg att jag saknar min Piff aka Sandra! Men helgen 30 aug bilas det dit ner, jag och BECCA!! :D *roadtrip* Trion är åter samlad och vi ska ha så kul på Piffs 22 årsdag!

Jag ÄLSKAR att det börjar gå mot höst nu :) Jag fullkomligt älskar hösten. HATAR den äckliga helvetes arsel vintern, men älskar hösten :) Fina färger på träden, love is in the air, mysiga tjocka tröjor och halsdukar, underbara solnedgångar sittandes på en filt i de färgade löven. I LOVE IT. Hösten är en underbar tid. När det inte regnar är en förutsättning.

Dagarna är rätt fulla nu, känns knappt som jag hinner med allt jag ska göra. William, dagis, skola, jobb, mat, städa, träna, möten, hund, katter, familj och vänner. Ändå är det tomt. Min Thess saknas ju. Nothing's the same without you. Saknar min familjemedlem.

Natti natti världen

Nervös och hungrig

Idag är en såndär jobbig dag. Fick brev från vår kära försäkringskassa idag där det stod att deras hemsida visat fel antal dagar jag har kvar att vara föräldraledig. Jag hade dagar till januari stod det, idag fick jag brev att de tar slut den 7 september!

TACK för att ni säger till om det TRE veckor innan så man hinner fixa saker och ting!

Jävla arslen alltså, ursäkta om ni jobbar där men vad FAN tänker ni med? Jag har tre veckor på mig nu att fixa inkomst. Thank you very much!

Så nu har jag fått akutsöka till komvux, ett par kurser bara för att få inkomst till jag börjar jobba. Och vad kommer med den inkomsten då? Härliga skulder till CSN. Fy fan vad jag hatar det här.

Iaf ska jag på möte idag på Xtravaganza. En positiv sak idag..

Hoppas ni har en bättre dag än jag haft hittills. Nu ska jag lägga mig och se på one tree hill när william sover. Äta nåt litet också.

L

Testing testing...

Provar ny stil på texten ;) säg till om det funkar/inte funkar!

Kram L

Xtravaganza


Allt detta får du som medlem:

  • Din egen hälsokonsult som är med dig längs hela din viktminskningsresa.
  • Individuell uppstart av viktminskningsprogrammet - här kommer du igång med kost, träning och mental träning utefter dina egna förutsättningar och mål.
  • Startpaket med bland annat programbok och cd med mental träning.
  • Gruppträffar med coaching kring våra fyra ledstjärnor: Mental träning, Mental näring, Rörelseglädje och God energi.
  • Ett mentalt träningsprogram specialutvecklat för viktminskning.
  • Kostprogram - med dagbok på nätet.
  • Recept på nätet.
  • Medlemskap och tillgång till din viktklubb eller xtravaganza viktcenters hela träningsutbud.
  • Expertrådgivning genom den egna hälsokonsulten.
  • Tillgång till VLCD produkter (Very Low Calorie Diet) och andra väl beprövade kosttillskott ute på våra anläggningar. Observera att våra VLCD produkter säljs endast till medlemmar.

  •  

    Sandra startade igår med detta lilla projekt. Hon ska gå ner 15 kilo, och jag undrar vart hon ska hitta de kilona, hon är redan smal för sin längd tycker jag. Men alla ser nog så på andra, skillnad är det med de flestas egen självsyn.

    Därför tog jag tjuren vid hornen och gick med jag oxå. Imorgon startar jag! Det är dyra pengar, men jag hoppas resultatet blir värt det. En gång för alla ska det bort. 20 kilo ska blåsas bort från mig på 8-9 veckor. Jag är -sådär- tveksam till att det verkligen går. Men jag ska ge det ett helhjärtat försök!

    Och nu har jag min allra bästa Sandra till stöd. Vi ska fixa det tillsammans gumman! Längtar nästan efter att få prova den där chokladpuddingen du tipsade om hihi..

    SÅ! nu har vi bestämt att gå från våra feader-pojkvänners tjockisar till att bli smala pojkväns-feaders istället. Nu är det killarnas tur att bli feta ;)

    Nä, riktigt så illa är det inte. Tror varken Mange eller Mats kan bli feta även om vi försökte.

    Linda

    Vilken underbar helg!

    I lördags åkte vi till Sandra och Mange i jönköping för att umgås och gå på Lars Winnerbäcks konsert. Det var helt underbart att vara där med min allra bästa Sandra. Och våra karlar. Jag har saknat henne så!

    Vi träffades på Sandras salong inne i stan för Sandra hade jobbat. Hon hade haft bruduppsättningar och det blev så vackert! Tjuvlyssnade på kunden när hon kom ut och hon var SUPERnöjd ;) Sandra är så duktig!

    Sen fick jag sätta mig i stolen hihi :) Frisören som klippte mig i fredags klippte lite för tantigt för min smak, så sandra fick fixa till nacken lite. Nu är det KORT kan jag säga. Kanske 5 cm i nacken, och sen blir det längre framåt ansiktet, en lite fräck page. Vete katten om det är JAG, men va fan! Det är dags för förändring nu! I helgen lånade jag en klänning av Sandra som var superfin, men som jag aldrig skulle köpt själv, o va fin ja kände mig, i helt nytt hår och helt ny klädstil. Visst jag trivs bättre med långt hår, jag känner mig mer bekväm och självsäker, men man måste satsa på det okända ibland :)

    Svårt att fixa håret nu bara :) Är ju inte van vid det här. Idétorka kan man säga! Men oj vad skönt att slippa sätta upp håret. Och få bort slitet! nu ska håret få vila :)

    Efter klippningen käkade vi Kinamat och fajtades med getingar med elektriska tennisrack, och när vi kom hem ärgade jag håret på Sandra, det blev superfint!

    Sen började partyt! Cider, öl och lite väl mycket cigg märkte vi dagen efter. På folkets park började de släppa in till konserten med Lasse kl 17.00. Kl 18.30 hade vi lyckats pallra oss dit haha..

    Vi vinglade in raka vägen till öltältet, som idag inte var något tält utan hade öppet tak för solen lyste :) Öl, vin, cider 50 kr. Ös på bara :)

    "2 öl senare och skånegatan hem, det är lite lockande och framtiden ljus"

    Vi hade tänkt hinna med just 2 öl, men vi hann med många fler, för konserten startade inte fören kl 21! Välfyllda och glada skrattade vi oss ner till folkmassan och njöt av musiken :) Det är sån stämning att stå mitt i en publik som alla är där för att de älskar musiken. När alla sjunger med ryser man. Det är sommar på hög nivå och det väcker många minnen, Lasses låtar.

    Jag väntade hela kvällen på att få höra min låt, "Hjärter Dams sista sång" men efter 2 extra nummer bugade han och gick ut. Jag fick gå hem utan den låten. Sen när vi var vid utgången, kom gubbjäkeln ut igen. Vi hann inte gå tillbaka för då missade vi vår taxi. Naturligtvis spelar han min låt då. Riktigt besviken att jag missade den :(

    Men annars var det fantastiskt. Inte lika fantastiskt som Stångebro, för nu körde han många nyare låtar, endast ett par äldre, och det har inte riktigt infunnit sig stämning i dom nya låtarna ännu.

    Väl hemma hos Sandra igen spårade det väl ur lite där ett tag när Sandra och jag fick tag i en påse chips.

    "Nu måste du dela mä dig"

    "Av de häär gooda!?"

    Vi matade både isbjörnar, vargar och vanliga brunbjörnar med chips innan vi somnade haha. Älskar dig massor Sandra och hoppas ni bosätter er här nån dag igen!

    Om någon vecka eller två ska vi fiska kräftor ihop i Manges sommarstuga, sen blir det kräftskiva med alla vi umgås med gemensamt här hemma hos oss :) Det blir härligt :)

    Nu orkar jag inte skriva mer. Tingtjong ha en bra vecka!

    På det sjätte smäller det!

    Nu jäklar är tiden beställd till frissan. Jag hade ju tänkt att min gamla jobbarkompis Hindia skulle klippa mig för hon är gryym på pageklippningar, men icke, hon är hemma och ska ha barn när som helst :D Grattis till henne! Inte lika trevligt för mig. Får förlita mig på att Violetta som hon hette klipper bra.

    Ojojojojojojoj :) Galet värre!

    Ska träffa elin nere på stan vid ett så ska hon följa med och vara moraliskt stöd när håret faller! :D Och ta hand om wille ;)
    Nu ska vi duscha och klä på oss!

    Lägger in en bild sen när paniken har lagt sig. Jag får alltid sjuhundratusenmiljoners gåner panik bara jag klippt en cm, så tänk nu ;) Fast paniken brukar lägga sig efter en dag eller två när jag vant mig :)

    va tokig jag är. Klippa mig?

    I'm sorry!

    Men jag orkar inte mixtra med bloggen längre, har inte det tålamodet, inte heller den tiden som behövs ;) Blir hela tiden avbruten, rätt svårt att fixa iordning en sida när man kan noll om det samt kan sitta 5 sekunder åt gången.

    Nu har ja bara ändrat färgerna, allt annat ska va som det är från början (standardmallen). Är det fel nu har jag ingen blogg längre kan ja säga ;)

    Igår packade vi ihop barn, tusen saker som man behöver när man har barn, hundar samt oss själva och gav oss ut till stugan. Patrik och Johan är i Thailand så vi är hundvakt och tänkte våldgästa deras stuga under tiden.

    Grillade och såg på tv, sen drömde Linda mardrömmar om spöken, så när William vaknade gav sig Mats ut i den mörka stugan för att fixa välling. Jag fick för mig att det stod någon i köket. Jag är rätt as larvig när jag drömmer om spöken kan jag säga. Då är jag inte stor!

    Sen lekte jag och william hela dagen lång, tills mamma kom på besök med sin terrorhund. En liten krullig vit skithund som kan hoppa högre än min kroppslängd, och låter ingen glömma det! Hon är överallt och ingenstans och säger vi fy och nej till henne blir hon en riktig liten Gremling!! Typ trotsålder gånger miljoner.

    Jag har idag fattat ett viktigt beslut angående mitt hår. JAG SKA KLIPPA MIG. Den fasan!

    Ni kanske minns att jag la in en bild på mig i blond page ungefär, och så blir det. Dock brunt! Imorn åker lockarna av. Det är så fruktansvärt slitet av Kretaresan, Rom, löshår och tusen färgningar så nej, nu åker det. Jag har ändå mitt hår bara i en tofs JÄMT, och har jag det utsläppt nån gång blir jag GALEN på håret i nacken och VIPS så sitter det i en tofs efter en timme. Enda gången jag klarar utsläppt en hel dag/kväll, är om jag är full. Kan ju inte va det jämt ;)

    Har funderat ut hur jag vill ha det, och självklart vill jag göra det NU, annars blir det inte av. Men VAR ska man klippa sig? Tips i Norrköping?  Vill ju ha det gjort till i helgen när vi ska till sandra :) Chocka henne lite, och så slipper ju hon klippa stackarn ;)

    Ungefär såhär har jag tänkt mig


    Sandra Bullock är ju sjukt snygg. Jag kommer naturligtvis inte bli sådär läcker, men what the hell ;) Tycker kort hår ser moget och elegant ut! Lockarna får tillhöra min ungdom ;)

    Natti natt, imorn är en STOR dag i Lindas liv, det vet ni som känner henne väl ;)

    Nu då?

    Nu funkar det både på min bärbara och på min stationära. La in typ 6 olika fonter för att alla datorer ska kunna läsa texten. Nån måste väl fungera på datorerna. Å andra sidan har många lite äldre datorer med färre fonter, jag sitter med en ny och vet inte vilka de äldre kan läsa.. Kan ju krångla till det. Jag hatar datorer. Fattar inte folk som har detta som jobb att tex bygga hemsidor. *puke*

    Skriv en kommentar om vad som fattas/syns på er dator är ni supergulliga!

    Linda

    Något konstigt...

    Hur ser min blogg ut på er dator? På datorn jag har fixat bloggen (stationära datorn) är det typ skrivstil på allt utom rubrikerna på varje inlägg som ser ut som bokstäver som blivit utklippta ur tidningar. Men tittar jag bloggen på min bärbara dator blir det bara helt vanlig jäkla times new roman-text på allt :( skitstort dessutom.

    Nån som vet varför, och hur ser det ut på er dator?

    Här är en bild på hur det ser ut på min dator:

    Längtar


    Det ska bli riktigt kul i helgen och träffa Sandra och Mange! Och gå på konsert naturligtvis.

    Idag har jag fått suttit ner ca.. 2 sekunder. William är jätte grinig och vill ingenting. Vad gör man liksom? Ni som har barn vet hur jävla slut man är efter en sån dag. Han håller ju på att få tänder, inte så kul när han får typ 6 tänder i överkäken på SAMMA GÅNG. Förstår att han är grinig då.

    Om 20 dagar är det dags igen! One tree hill säsong 6! Det har gått riktigt fort faktiskt. Sommaren har liksom flugit förbi bara. Minns knappt vad vi gjort. Det ska bli riktigt spännande att se VEM i helsike det är Lucas ringer!

    Nu ska jag börja med maten!

    Linda

    Here to stay!


    Jag blir nog kvar här i norrköping, det blir nog ingen flytt närmare Katrineholm. Inte nu än på nåt år iaf. Jag har sökt ett jobb här som ja VERKLIGEN vill ha, typ drömjobbet, och det verkar som jag kommer få det :)

    Börjar i så fall i oktober, på en heltidstjänst med fast lön. Najs :D

    Det enda kruxet är att jag då behöver hjälp med William de dagar jag arbetar vardagar. Han börjar dagis i Januari. Så 3 månader blir det (antagligen mamma) kommer ha honom när jag jobbar. Det blir surt på lönen de månaderna att sitta och åka med william, men då vet jag att wille har det bra och jag kan lägga all energi på jobbet!  

    Shit va najs :)

    Idag ska jag till sjukhuset igen för efterkontroll... det suger.

    Ha en trevlig dag alla!

    Sikken dag :)


    Vi gick upp vid NIO idag, TACK Wille för sovmorgonen :) Sen var han superglad när han vaknade. Mammas solstråle :)

    Vi bestämde oss för att åka till badhuset och bada, vilket var ett bra drag! William älskade det och hade skitkul! Sen sov han gott när mamma och pappa åt lite mat. Sen bytte vi om och åkte vidare till min älskade vän Carro med familj!
    Ungarna var så söta när de lekte :D Alvin är så jävla cool. Synd att det skiljer så pass i månader på de (7 mån) för Wille hänger inte riktigt med i Alvins lek, men han trallar runt för sig själv lite när Alvin virrar omkring :) William kröp iväg en sväng där vi inte såg honom, och ropade då efter honom, varpå Alvin springer fram till William och skriker IIILLIIIAAAM!! Precis som, Hallå! Hör du dåligt!? :D haha..

    Vi spelade guitar hero vilket gick SKIT för mig haha, har spelat det en gång förr o Carro e typ proffs :D

    Carro skivade även upp lite vattenmelon till oss som Wille fick syn på naturligtvis och bara måste smaka. Han såg bra rolig ut första tuggorna haha. Sen smaskade han på jäkligt bra där ett tag, dansandes dessutom :D Det hela slutade med att han gick runt och tuggade på en kant som han vägrade släppa, och som nu ligger på bilgolvet pga att han somnade på hemvägen och tappade biten haha. Annars hade han nog hållt i den ännu!

    Imorn ska Carro, Mattias och Alvin till oss för grillning :) Även om det regnar ska vi fan grilla! Mmmm grillat..
    En jäkla massa spel blir det nog också :D wii, xbox, ps2, sällskapsspel, poker. Bara att välja :D

    Nu väntar sängen som jag hoppas ska dämpa min huvudvärk jag haft hela dagen. Jävla väder! Svensk sommar som vanligt!

    Nu saknar jag min Thess.

    Måste ge igen! :D


    Fick några snygga bilder upplagda av min kära vän Carro och måste bara ge igen :D haha... Vi var bäst!

             baaabiegiiils!! :D

         Haaaaiidiihoo :D       hahaha jag älskar det fotot!

           hahaha :D

    MÅNGA, många fler bilder finns ;)

    *Jag saknar dig*

    Home sweet home


    Jag har haft en UNDERBAR semester i Rom. Vi har sett fantastiska saker och haft det jätte mysigt. Vi gick i snitt 4 mil per dag i gassande solsken utan minsta vattenpöl att svalka sig i, så jag är rätt slut i kroppen. Nätterna avslutades med varsin Baccardi Pineapple vid fantastiska fontana di trevi.

    Bilder och mer info kommer senare.

    Om en vecka är det dags för nästa resa! En kortis denna gång till min älskade Sandra och hennes kille Mange i Jönköping! Den 16 augusti är det åter igen dags för Winnerbäck konsert! DET är så mycket sommar det bara kan bli.

    Nu ska jag njuta av att vara hemma med världens underbaraste son.

    So long!


    Väskan står återigen packad. Det var lite segt att packa måste jag säga, när man nyss packat upp.
    Imorn vid den här tiden har vi spenderat vår första dag i Roms historiska centrum och DET ser jag fram emot! Själva resandet med flyg och hela faderullan, not so much.

    Det har ju hänt en hel del saker sen jag kom hem från Kreta så jag har inte haft tid eller ork att lägga in Kreta bilderna på datorn. Det betyder att det finns ca 100 bilder kvar på minneskortet till Rom. Det går inte. Jag ska ta kort på ALLT.

    Usch, så mycket har hänt på sista tiden att jag är helt slutkörd psykiskt. Orkar ingenting och ser bara allt negativt. Inte likt mig, jag brukar försöka se positivt.. svårt nu. Saknar dig.

    Sjukhuset


    Två helt skilda världar idag. Klockan 08.00 blev vi uppmötta på sjukhuset av sköterskan, jag fick 4 vaginaltabletter och 4 smärtstillande. Sen var det dags. Jag mådde så dåligt att jag var på väg att kräkas flera gånger. Vill inte gå in på vad som hände sen men det var det hemskaste jag någonsin varit med om.

    Har köpt en guldmedaljong till minne av allt. I den finns en bild på William och Mats.

    Jag har försökt hålla skenet uppe genom allt som hänt, men nu börjar det komma ifatt mig vad som hänt. Jag är nedbruten. Det finns inte mycket av Linda kvar.. känns som jag förlorar allt.

    Med mamma som stöd åkte vi på en husvisning i Strångsjö, ca 4 mil från Norrköping och 1 mil från Katrineholm. Det fick mig att se att det finns nog lite hopp för oss ändå. Både jag och Mats blev förälskade i huset, läget, priset, ja allt. På måndag får vi besked. Jag längtar hem igen. Till vänner och familj. Fortfarande en bit bort från de, men ändå närmare. Jag vill verkligen ha det huset.

    Bilder kommer senare då allt är klart, om det blir så att vi vinner budgivningen.

    Nu väntar sängen, och imorgon en dag av förberedelser inför Rom. Längtar bort nu. Allt blir så svårt när man ständigt påminns om det som hänt. Har ju smärtor hela tiden. Jag är inte mycket till människa nu..

    :(

    RSS 2.0