Förlåt min dåliga uppdatering

Nu bär flyttlasset till huset snart! Jag ska uppenbarligen lämna mitt älskade norrköping. Det börjar sjunka in nu, och jag kommer sakna staden SÅ mycket! Har verkligen trivts här.

Men som tur är flyttar vi inte 50 mil bort utan bara 5 mil :) Kommer våldgästa min bästa vän Therese HELA TIDEN. Och Chai-latte blir det varje gång. Och skitprat, men även viktigt prat. Och nån tequila ibland eller hur :)

Och icke att förglömma. PUDDING!!! :D haha. Chokladpudding är kladdet som håller oss samman visst älskling :D

Fan, här sitter jag och låter som det är sista gången ni ser mig och jag er. RYCK UPP MIG KVINNA! Norrköping är och förblir mitt hem. Kom ihåg det :)

Fram tills idag har Linda haft en klump i magen för jag visste inte hur vi skulle få ihop allt ekonomiskt med flytt och lagfart och hela köret nu när jag börjat nytt jobb och inte vet vad lönen blir osv. Så kom lönespecifikationen idag med posten:) 41 000 kr in för 2 pers, PANG bara! Flytten blev helt plötsligt lätt som en plätt.

Tyvärr får vi inte behålla mkt av våra VÄL förtjänta pengar, förlagfartshelvetet ska betalas. Kom ihåg det när ni köper hus. Det är dyrt! ;)

Imorgon fyller den bästa tjejen i världen år. TJUGOFEM JÄVLA ÅR!! Thess du är halvvägs till 50 :D
Kalasdags imorn :)

Onsdag är det möte med banken och då får vi de magiska nycklarna till HUSET! :) tjohoo!

Torsdag är vi nog i huset och styr. Fredag och lördag kör vi alla saker med lastbil! Fredag hämtar vi även vår nya säng :) Gud vad spännande det är nu.

Förlåt till Carro, jag glömde totalt bort att svara på ditt mess. Får jag mess på jobbet är jag så upptagen att jag tänker, jag svarar senare. Men då är det glömt. Sorry :)
Du frågade vad jag gör på mitt jobb, och jaa.. Jag får en mapp full med papper (en order), och i de pappren står det en lista med olika saker jag ska plocka ihop på en vagn. Det kan vara fläktar, dammfilter, kretskort, kablar, magasin, och en massa annat. En order kan innehålla ca 6 skåp, ett skåp är ca 2 meter högt och innehåller alla de saker jag plockar ihop. Så det är MYCKET saker som ska plockas till varje order. Sen preparerar jag det till en "lina". I linan bygger de ihop allt jag har plockat ihop och det blir då en telefon-nod. Ericsson bygger telefon-noder, alltså telefoncentraler till olika länder. Det är genom de alla samtal och sms går igenom.

Jag trivs som FAN på mitt jobb. Vi har jättekul och det är ett arbete där jag får använda huvudet till problemlösning, som jag är bäst på. Älskar det :)

Så det var lite om det jag gör på jobbet, det varierar naturligtvis men oftast sysslar jag med detta.

Nu ska jag titta på tv en stund med william innan han ska sova om 45 min. På tal om William! Allt går så fort nu, han bara rasar iväg i utvecklingen. Pratar, går, springer, har hela munnen full med tänder och förstår när man pratar med honom. Säger jag får mamma nappen, så får jag nappen. Lydig liten kille :) Tiden går så fort och ännu snabbare går det när han börjar hos dagmamma 7 januari. Lite panik har jag, men jag vet att han hamnar bra.

Nuuuu blir det tv :)

Hur har eran helg varit??

Hej!

Jag är kär

ja visst fan är jag det. Ihop med tiotusentals andra suktande brudar. VEM kan säga att Chad Michael Murray inte är himmelskt attraktiv?

     

Såg precis veckans avsnitt av OTH, och insåg än en gång (som jag gör varje vecka) att han är sjukligt snygg. Har aldrig sett så fina ögon. Hans karaktär i serien gör ju inte att man blir mindre kär i han heller :P Karljävel att vara så snygg!

Läste idag att det antagligen blir en sjunde säsong av min favoritserie :) jaaa!

Zarah, om två veckor är vi grannar, då börjar vi från säsong ETT och ser minst ett program varje dag ok!? :D Min trogne vän Zarah är nämligen lika såld på serien som jag är!



Idag har jag JOBBAT. Började 7 och jobbade till 2 ungefär. Fy :( Men eftersom jag är anställd på ericsson via adecco (inhyrd) måste jag visa att jag vill jobba varje chans jag får så jag kan bli anställd av ericsson efter ett tag. Och vilket jobb jag gjorde minsann!! Ni skulle bara veta alltså, jag kommer få SÅÅÅ mycket beröm på måndag! *stolt*



En vanlig arbetsdag är på 8 timmar och då arbetar 4 personer på denna station. De skruvar ca 50 magasin om dagen i snitt.

Jag och Anna jobbade 6 timmar och skruvade 95 magasin på TVÅ personer. Vi gjorde alltså i princip två dagars jobb för fyra personer!

Nu får vi guldstjärna på jobbet ;)

Imorn ska jag VILA, det har varit en lång vecka! Nu ska jag och william börja med lite mat och sen ska jag lägga mig i soffan, som numer är vår säng eftersom katten kissade i vår ordinarie. Vi har köpt en ny säng som vi hämtar när vi flyttar. Detta betyder sova i soffan i två veckor till:(

haha har ni sett nya burger king reklamen?? :D "Ever seen a burger as cool as me? ever seen a burger as hot as me!?" hahaha... den är rolig den.

Nej nu gick jag. Hej :)

Ursäkta röran - jag omprogramerar mitt liv

Jag har visst inte haft så mycket tid att blogga på på sista tiden. Ber om ursäkt. Det händer väldans mycket här just nu. Dels är vi mitt uppe i en flytt, som går av stapeln om två veckor ca. Så livet här hemma är väldigt primitivt, då allt är nedpackat i kartonger. Jag känner mig boendemässigt handikappad!

Jag har nu arbetat på mitt nya UNDERBARA jobb i tre veckor, tiden bara flyger förbi när man är där. Det är kul att gå till jobbet faktiskt. Jag arbetar med så jävla bra människor, som alltid är glada och stämningen är på topp. Bland andra min svägerska Sandra. En eloge till er!

Min dag börjar kvart i fem på morgonen, vi gör oss iordning och fixar frukost, sen kör jag Mats och mira till jobbet, och sen åker jag och william till mamma i Katrineholm. Jag lämnar honom där för att själv åka till jobbet, jag stämplar in runt kvart i sju. Sen jobbar jag och har väldigt roligt under tiden, sen stämplar jag ut runt kvart över tre. Hämtar William, hämtar Mats och Mira. Åker hem och lagar mat och sen är klockan sovtime för William, sen somnar jag själv i soffan runt nio. Då är jag SLUT. Ledsen mina underbara vänner att jag inte haft så mkt tid just nu, men min kropp är inte van vid detta än, ha i åtanke att jag varit mammaledig i snart två år. Så snart jag vant mig orkar jag nog leka i veckorna också :)

I helgen som var var vi som jag skrev senast på maskerad hos Niklas! Och det var så himla roligt! Sandra är guld värd som sminkade oss. Therese du får inte hälla i mig så mkt sprit, jag blir helt borta ju. Jag "tappade" min nummerlapp på palace och gick till gerderoben med världens panik och fick betala ny nrlapp och hela köret, sen visade det sig ett par sekunder senare att den bara glidit ner i skon. Från början låg den i strumpbyxorna. Jag var tillochmed så borta att jag inte kunde hålla reda på therese!! Förlåt hjärtat du bara försvann :(

På nyår bestämde vi att vi ska ha middag med några vänner i vårat hus, det blir super kul. Sandra och Mange kommer, Therese och Niklas kommer (kanske celine också) och sen hoppades jag att Zarah och Mattias ville komma, har inte hört med henne än, men det är hennes plikt som min granne eller hur gumman :)
Thess din svikare ska till utlandet då :( Tänk på mig vid nedräkningen :)

Nu väntar lite middag, sen väntar veckans One tree hill avsnitt!!! Ni som känner mig vet hur viktigt det är för mig, veckans höjdpunkt varje tisdag. Tänk då att jag väntat i tre dar med att se det!! Då förstår ni att jag inte haft så mkt tid.

I helgen ska jag packa det sista :) Sen bär det av!

Bilder från festen kommer :) Ska sno från Thess eftersom min kamera inte har någon laddare! Lägg ut alla nu Thess :)
Nu är det mat!!
PUSS!

RSS 2.0