Milen

Jag sitter med färg i håret. Har ljusarefärgat utväxten.. det svider. Får se hur det ser ut när det är klart.

Lillen sover. Idag har han varit sådär sprudlande glad och skrattat bara jag har visat mig :) Mammas hjärta.

Klockan fem ska ja och Tessan gå 1 mil i vrinneviskogen. De har suuperbra gång/springstigar där. Och våra hundar kan springa löst :)

Vi var i skogen igår med, gick 5,5 km (1 timme ca) Jag hade bara Bezzie med mig för Mira löper och ludde är en karl så, ja ni förstår. Så fick jag dåligt samvete när jag kom hem till Mira, så jag tog henne direkt och gick jätte jätte fort med henne i 30 minuter så hon bara flåsade :) Sen sprang vi 10 minuter sista biten hem. Då var hon trött jag fick släpa henne sista biten :)

Gud va bra ja kände mig då.  Sen imorn är det kholm som vanligt. Pontus har fått guitar hero till PS2 så det ska vi spela hela dan :)

Sen är det söndag och de allmänna slappardagen. icke! Då ska Tessa och jag gå milen igen :)

Nu måste jag skölja!

S05E09

Idag är det onsdag och i min värld betyder det ett nytt avsnitt av One tree Hill!! :) Denna gång säsong 05 episod 09.
Har hört rykten om att det ska visas fram till avsnitt 12, sedan blir det ett litet uppehåll och sedan kommer resten av programmen. Väldigt dum idé tycker jag, då får man inte en sammanhängande historia, man tappar bort sig. Nej jag hoppas att de visar alla 21 avsnitt på en gång.

Dagens avsnitt handlade om att ta itu med saker. Att man inte kan gömma sig för det man vet att man måste göra. Hör ni det Nathan, Peyton, Brooke, Lucas och Lindsay! Som vanligt är ängeln Haley oskyldig och ska vara vän med alla ;)
Mycket bra avsnitt, och jag älskar Mias låtar! Gillar dock inte riktningen handlingen går i, jag är INTE ett Lindsay fan. Hoppas på en tvist snart!

Har ni sett reklamen om människorna som går runt med sina hjärtan i famnen? Med slogan: skulle du ta bättre hand om ditt hjärta om du kunde se det?

Jag har mitt hjärta på utsidan. Jag kan se mitt hjärta.

William såklart.

Hans leende kan bota allt. Jag är så lyckligt lottad som får vara med och se honom växa. Varje dag är en upptäcksfärd för honom, och jag älskar att det är jag som kommer visa honom världen, hur allting fungerar.
Han är mitt allt <3

På måndag har jag min första hårförlängning inbokad efter kursen.
2000 kr thank you very much. Tänk att det verkligen fnns folk som betalar över 4000 kr för att få lite längre hår.
Hur som helst så är det massor med folk som har hört av sig, vilket är superbra. Jag älskar att förlänga, och att jag dessutom gör det med det bästa materialet på marknaden är ju bara en bonus, och ja känner mig stolt över att verkligen helt ärligt kunna leverera det bästa till mina kunder. Inget Tajmahal skithår, utan äkta kvalitetshår.

Så är du intreserad hör av dig ;)

Om en stund ska jag och Tessan till skogen och gå 5,5 km. Ska bli skönt.
Jag köpte en bikini igår som var brun och neon orange. Mycket fin. Medvetet köpte jag den i en storlek för litet, så jag har något att sträva efter. Längtar tills vi ska åka.

Nu tror jag att jag ska kolla till mitt sovande hjärta.
Tjingeling!

My Tree Hill...

Jag vill bo i filmen "The holiday"


My Tree Hill...

Att det ska vara så svårt att hitta ett arbete! Det enda som fnns på marknaden är telefonförsäljarjobb. Been there, done that, no thank you!

Inte ens en lämplig lokal kan jag hitta för att starta en salong. Man blir ju mörkrädd.

Jag vill flytta. I Norrköping funkar INGET. Det finns inga bra jobb, det finns inga bra lokaler, det finns inga lämpliga och skapligt billiga hus, det går ju inte att utvecklas i den här stan! Skillnad är det i Jönköping. Där finns det billiga snygga hus, mycket och bra jobb, och det finns lokaler om man vill starta eget. Och så finns Sandra där.

Men jag vill inte flytta från vänner, familjen framför allt, Mats har ett jätte bra jobb här osv osv.. Tänk om livet kunde ge en en liten push ibland bara.

Can't help but thinking, what about me?


My Tree Hill...

Jag är nog inte ensam om att ibland önska att jag bodde i min favoritfilm, serie eller musik. Det som berör mig helt enkelt. Att få fly undan från det alldagliga och ibland tråkiga livet, till ett ställe där allt är perfekt. Fantasin är ett fantastiskt ställe...

Något som berört mig enormt mycket under många år är serien One Tree Hill. Det är därifrån de flesta av citaten i den här bloggen kommer från. Det känns som författaren skrivit ner det jag känt inom mig men inte kunnat eller velat sätta ord till. Ingen eller inget har tidigare träffat så exakt i mitt hjärta hur jag känner mig inför vissa situationer. Väldigt ofta känns det som att serien är gjord för mig och mina undanskuffade känslor. De känslor jag egentligen inte vill ta itu med.

Otrohet, falskhet, styrka, rädsla, lycka, längtan, avund...

Alla känner vi extra starkt för något här i livet. Något vi vill och önskar eller något vi föraktar och räds.
Jag önskar att någon ska hitta mig.

"Sometimes it's easy to feel like you're the only on in the world who's struggling, who's frustrated, or unsatisfied, or barely getting by. But that feeling's a lie. And if you just hold on, just find the courage to face it all for another day and someone, or something, will find you and make it all okay. Because we all need a little help sometimes. Someone to help us hear the music in our world. To remind us that it won't always be this way. That someone is out there, and that someone will find you."



image2

RSS 2.0