Twitter

jaha, då har man blivit fast i nästa grej.

Twitter.

Fast kul är det, man kan prata med folk man ser upp till, typ jag pratar med Ashley Green, skådespelerskan som spelar Alice i Twilight-serien, och Peter Facinelli som spelar Carlisle i samma filmserie!

It's awsome!

As coolt ju. Tyvärr så har ju inte Robert Pattinson nån twitter, men han har lånat Peter's konto en gång. Han är ju något het den mannen.

Nehepp, om man skulle ta och vakta telefonen ifall adecco ringer ang min felaktiga lön? Fattades bara sisådär 9000 kr. Kul? Näääee...


If you find her...


She won't falter easy
She'll be careful, she'll be coy

But still she paints her heart
Among the musings of a boy

If You find her
Tell her that I love her
If she hears You
Ask her heart to come

At the break of morning
The day awaits her when she sleeps

Deep inside her dreams is all
The beauty that she keeps




Den är så underbar den här låten. VACKERT!

Jag är precis inkommen från en springtur med hundarna i regnet! Nu är dom trötta!
Vi har en extra hund här denna veckan, hela vägen från Vänersborg kommer han. Han ska se till så Mira får lite valpar ;)

Annars har jag och och Emil gått och blivit hurtbullar. Vi har börjat spela Squasch!! :D Det är så JÄKLA roligt!!! Jag har nog aldrig skrattat så mycket och haft sån träningsvärk dagen efter. Jag hade så ont i mina skinkmuskler dagen efter att jag förblev sittande näst intill hela dagen! Har ni inte testat et så ge det en chans, det är verkligen AS kul, och en mycket bra grej för par att ha lite skoj samtidigt som man gör nån nytta!

Squaschcenter ligger i området mellan polishuset och citygross, vet inte vad det heter ;) Try it!

Nu ska jag ta en dusch och sen läsa lite innan jag hämtar bråkstaken Wille på dagis vid två. Han har fått redigt humör nu. Inget vidare roligt!

På återseende! ;)


Oh my freakin' god...

Den kommer vara så jävulskt bra!


Hur kan man inte...?

...bli fullkomligt, oåterkalleligt förälskad när man ser de här två tillsammans? Aningens avundsjuk också va?


Ok jag är besatt..

Kan inte förneka det. Än en gång har jag blivit besatt av en bok. Förra gången var det Harry Potter och Dan Brown's böcker, denna gång är det Twilight och de tre uppföljarna. Kan inte sluta tänka på historien och vill bara gräva ner näsan i böckerna igen och stanna där. Har aldrig läst något så bra beskrivet, man känner sig som en del av historien och det är hemskt att det är slut :(

Det är inte normalt Linda.

Nu är det iaf bestämt att jag ska gå på "new moon" på bio 20 november kanske överdrivet många gånger. 4 gånger närmare bestämt.

Emil
Therese
Zarah
Betty

Någon mer som vill gå? Jag tar alla tillfällen jag kan att se denna film :)

Om en vecka landar FÖRHOPPNINGSVIS min iphone i brevlådan. Har väntat 6 veckor nu :( Då ska jag lägga in all musik jag kan hitta. Saknar min ipod jag sålde bara för att jag skulle få en iphone. Om jag hade vetat att jag skulle få vänta en halv livstid hade jag haft den kvar. Hopplös romantiker som jag är måste jag ha min dagliga dos av smörlåtar och vill det helst när jag ska sova. Lyssna på underbar musik och drömma sig bort.

That's me, en drömmare. Suck.



Bella's bracelet

Den här vackra skapelsen har jag beställt från USA för 460 kronor. Det är en kopia av armbandet Bella får från Edward och Jacob i Eclipse. Jag tyckte det var så himla vackert så jag var tvungen att beställa det. Tillverkaren gör det för hand!! Äkta silverarmband med en unikt slipad swarovskikristall och en 24-karat guldvarg. Det finns bara ETT exemplar av detta armband. Häftigt och vackert!





Här ska ni få lite tips på underbara låtar!

If you find her av Future of Forestry
Flightless bird, American mouth av Iron & Wine
Never think av Robert Pattinson (huvudrollsinnehavaren i Twilight)
Let me sign av Robert Pattinson

Nu ska jag bege mig in i den fjärde och sista boken i The Twilight Saga

Jag vill inte att det ska ta slut...


RSS 2.0