borta

Du lämnade oss onsdag 30/7 2008. 13 veckor gammal.


VARFÖR?


Shopping och sol

Idag började vi dagen med en shoppingtur med Johan på Mio, bauhaus och coop. På mio köpte vi en ny soffa till oss (välbehövligt, våra ramlar ihop nu) det blev en svart/ lite gråmelerad 3 sits divan soffa. Mats stora dröm ungefär. Den var så skön! Likadan soffa som på bilden fast vår är i tyg, denna är i läder. Hette Sit down 3 sits tror jag. Soffan levereras vecka 35, bara dagar innan ONE TREE HILL SÄSONG 6 BÖRJAR!! :D Tjohoo, vilka underbara OTH-kvällar vi kommer ha i vår nya soffa.



Får se om vi beställer fotpall till senare. Vi ska iaf till IKEA när vi kommer från Rom och köpe lite "lull-lull" som Simon and Thomas hade sagt. Kuddar, nya krukor till fönstren för katterna har haft sönder våra när jag var borta. Ny palm behöver köpas också för vår befintliga är inte så befintlig längre efter min resa. Undrar varför allt är dött/trasigt här hemma när jag varit borta ;)

Nytt soffbord blir det med, ett vitt. Vårt otroligt exklusiva LACK bord från IKEA á typ 300 kr har gjort sitt. Vågar knappt titta på det, det kan ju ramla ihop (5 år gammalt, ikea= noll kvalité, tänk då efter 5 år..).

En ryamatta ska införskaffas till soffan och soffbordet. De hade det i butiken och det var skitfint ihop och kommer passa med våra befintliga möbler bättre än den vi har nu. Den är svart/vit.

Efter shoppingen åkte vi ut till Johans stuga, där vi hjälpte honom att bygga ett soldäck och en ny trapp vid ingången. Det blev skit bra. Han köpte den där stugan för 400 000 för 5 år sen, vilket är helt galet billigt. Den ligger helt avskilt, fri utsikt över heela Bråviken, egen strand, jätte fin tomt och jätte mysig stuga. Johan har efter det renoverat stugan så mycket att den nu är värd mer än en miljon. Den är helt sjukt fin. Älskar att vara där, och längtar tills vi köper hus så man kan få renovera lika fint till sig själv.

När vi var klara åt vi varsinn pizza och åkte sen och badade i Skiren igen. Underbart, och Mira har äntligen lärt sig att tycka om vatten! :) William är helt galen i att bada.

Sen till stugan igen och titta på film och äta kladdkaka :) Rutin hos Johan och Patrik hihi.

Imorn väntar en tripp till tandplågarn för mig. Upptäckte en trasig lagning på Kreta som dom ska fixa. Sen stannar vi nog hos mamma och pappa och badar i poolen :) Sen är det torsdag, dvs tvättdag!! Vi åker ju på söndag natt kl 4 så vi måste fixa tvätt och packning!

För övrigt så kan jag knappt prata, jag har hostat sönder mina stämband TOTALT. Nu har jag hostat i 1 ½ vecka. Och inte blir det bättre, nej SÄMRE. Trots alla dessa jäkla mediciner. Gör mig frisk nu, vill inte va sjuk i Rom också! Hoppas, HOPPAS Wille klarar sig från mina kreta-baciller...

Nu ska jag lägga mig i soffan och njuta av att veta att snart är de väck :)

update..

Fick mail från hotellet i Rom nyss, de undrade om vi ville att en privat limousine hämtade oss från flyget när vi landar :) 
JA TACK :D

Denna resa blir bara bättre och bättre :)

Hemkommen!

Skönt att vara hemma kan jag säga. Dock har jag inte hunnit landa riktigt. Kom till Norrköping runt 3 på natten den 26:e, gick upp 8, ner på stan till apoteket och köpa medicin till dundersjuka mig, äta mat samt handla hem mat för kylen var tom. Sen hem och färga håret fort som attan, på med sminket och kläderna och in i bilen igen och vidare till kholm och klassträffen! GUD så kul vi hade. Så mycket har jag inte skrattat på flera år! Många roliga minnen togs upp, även några man helst velat glömma ;)
Sen vimlade klassen vidare till statt, och jag hade velat följa med, men Mats ville åka hem. Och jag var rätt sliten och jätte sjuk, så jag gav mig rätt lätt tror jag. Hela kvällen var en parr haha. Hade glömt det uttrycket men blev glatt påmind av klassen.

In i bilen igen och vidare hem, sova och sen upp tidigt. I med mat i magen och sen in i bilen igen och ut till den lilla sjön Skiren ute i Getå. Så SJUKT fint. Det kallas lilla hawaii, och ja, det förstår jag. Klarare vatten än i Grekland, helt vindstilla, ca 25 grader i vattnet, fin botten och en underbar liten ö som jag Mats William Johan Patrik och hundarna beslagtog och låg på hela dagen. UNDERBART.

Sen åkte vi och handlade mat och gjorde grillspett. MMMM så gott det var! Mamma, pappa och lillebror kom och vi fikade ute i stugan, plockade körsbär och pratade.

Nu sitter jag här efter att ha städat övervåningen. Jag kraschlandade i datastolen. Är heeelt trasig både fysiskt och psykiskt. För mycket har hänt under för kort tid och då stänger kroppen av.
Tänker tillbaka på allt jag varit med om både med glädje och med en suck. Har inte hunnit ta in så mycket av resans händelser, och just nu känns det rätt avlägset. Vet inte om jag nånsin kommer orka. Nu ser jag fram emot Rom som jag vet kommer bli fantastiskt. Näst intill oslagbart till och med. Nästa drömresa blir till New York strax innan jul (inte denna jul) för att uppleva den galna amerikanska julandan och julshoppa lite.

Söndag 3/8 kl 07.00 går planet till det historiska Rom, det ska bli så kul.

Var tvungen att inhandla en ny resväska igår inför Rom, eftersom klantarslena på hemresan från kreta haft sönder min totalt. Bara att punga ut 600 kr för en ny. Det är så tråkiga pengar att spendera.

Nu ska jag förflytta mig till soffan och se på film med Mats! Imorn väntar första BM-besöket. Spännande!

Ha en trevlig vecka alla.

What to do?

Har lite trakigt faktsikt.. har letat igenom alla tv kanaler, kopt fyra tidningar och last ut dom, forsokt losa engelskt korsord utan varst mycket framgang, chattat med kompisar och mamma som tar ungefar 1 minut per tangent pa sig nar hon skriver. Anda ar klockan bara tio. Ska ata spagetti tror jag strax :)
Fick bara i mig en toast till frukost/lunch, och det gratandes. Ingen hojdare.

Pa fredag ar jag hemma igen. Saknar min Mats. Han ar mitt allt. Och min lilla William.. har dromt om honom varje natt..

Jag vill verkligen ha den har resan ogjord. Jag vill inte forlora en van pga sa lojlig saker som sagts och saker som aldrig sades osv. Men det verkar vara lonlost tyvarr. Vi tar fram det samsta hos varann nu kanns det som. Vi kommer varken fram eller tillbaka. Ingen av oss ar vard det har, jag vill bara hem och fa distans till saker.

Langtar efter min familj.

Snart dags!

For att aka hem fran kreta. Langtar efter min William sa jag gar sonder snart. Och min Mats, och mamma, o ja ALLA. Ska bli sa skont att komma hem. Visst har det varit bra har men aven jobbigt. Det orkar jag inte. Min fjarde gang har pa Kreta, men det ar forsta gangen jag langtar hem.

Hade stallt in mig pa en rolig utekvall ikvall men sa blev icke fallet. Borjar bli van dock... Blir lugna hotellkvallar for mig nu tills vi aker.

Orkar inte ens sola langre. Vill att tiden ska ga bara sa jag kommer hem.
Langtar nu, snart dags :)

Pirr i magen

Det börjar krypa sig på nu. Är skit trött me känner att jag inte kommer kunna sova! Mina väskor är packade och klara, kläder utplockade som jag ska ha när jag åker. Allt fixat in i minsta detalj. Tror jag :)

Det som återstår att göra idag är att packa williams väska han ska ha med till sin farmor. Mats får packa sin egen ;)
Städa lite, gå ut med hunden och sova. Om jag kan.

Vi är precis hemkomna från mamma och pappa. De var barnvakt åt småherrarna Jonsson, Kevin och Viktor. Viktor och William stod vid TV'n båda två och jazzade till countrymusik haha. De såg så jävla mysiga ut där de stod och vickade på rumporna. Sen duschade alla tre samtidigt, de var för härliga :)

Skulle vilja ha med lite musik ner i mp3'n men jag hittar inte laddaren till den så det är ju skitsamma :(

Nehe om man skulle ta och gå och göra nån nytta! Hoppas ni får det bra här hemma i regnet ;)
Hörs om två veckor!

COUNTDOWN

Time until måndag den 14 juli 2008, 13:15:00 (Stockholm time)

1 day or..
35 hours or..
2114 minutes or..
126861 seconds!

It is 1 day, 11 hours, 14 minutes and 21 seconds until måndag den 14 juli 2008, 13:15:00 (Stockholm time)

Heldag!

Idag hade vi en heldag hos Thess med bara hår, hår och åter hår, pizza och packning! :) Hur mysigt som helst.
Hjälpte henne även med att rensa hennes garderob så hon fick det gjort :) Du har way to much clothes älskling hihi..
Sen såg vi vårat favoritavsnitt av I en annan del av Köping där de åker till kolmården hihi. Tobbe är såå cool.

LÖLSKKLAADQ<<<<<<<<<<EEZZ
Ett litet inlägg från min kära son, 9 månader :) Han ville bara berätta det.

JAG MÅSTE PACKA!!
Sitter och får lite smått panik för jag vet inte vad jag ska packa. Har nog inte fattat att det är bara imorn kvar, sen åker vi. Vid den här tiden om två dagar har vi precis kommit til hotellet tjejer och har 12 dagar framför oss med bara bus!!!!! Fiii fan så bra!

Nu väntar promenad med hunden. Hade varit mysigt om Thess kunnat följa och prata resnerver men kärringen jobbar :( hihi... Älskar den tjejen.

http://thesshk.blogg.se/

Vill men vågar inte.

Kommer inte hända, men det skulle vara kul om jag vågade. Tyvärr är mitt hår ett sådant som växer 1 cm per år så nej, det får förbli långt mitt hår.


Nytt utseende

Bloggen har fått sig en liten ansiktslyftning. En LITEN.

Mycket mer än så här orkar jag inte testa mig fram till klockan 3 på natten.

Är ni bra på att desgna bloggar så säg till ;)





Peace out..  ;)

Snart dags...



3 dagar och en natt kvar sen bär det iväg...
Har inte fixat nåt.. Mats jobbar fortfarande, jag hade tänkt hinna städa, packa och slinga håret idag, men självklart går en växellåda sönder nere på hans jobb och självklart är det Mats som ska fixa detta, för han har ju SÅ mycket mekanisk utbildning liksom. Det där Betongindustri är ett rent skojarföretag! Mats är utbildad snickare! Fattar de inte själva att de måste hyra in en riktig mekaniker som lagar växellådan iställetf ör att låta Mats mixtra helt själv och kanske gör saken värre!

Är på riktigt dåligt humör idag. Allt går fel och alla är sura över helt löjliga saker.
Spelar ingen roll att man försöker hjälpa folk för hjälpen passar ändå bara på 100% deras villkor. Kan man inte nu på sekunden så ska man skita i det och folk blir sura. Fattar inte!! Ska sluta erbjuda folk hjälp.. tyvärr gör jag allt för ofta någon annans fördel till min egen nackdel men får sällan tack.

orka... trött på alla pessimister! Åker ifrån er på måndag och vill inte se eller höra från er på 2 veckor! minst.

Enda höjdpunkten på dagen var;

"Hjärtligt ihjälkomna ska ni våras. Pututis?"


Resfeber

börjar få ångest över mitt hår.. Jag får inte till det med den här kassa jävla färgen man köper i affären. Har varit lat och inte orkat hämta ut paketet med de riktiga grejerna. Kanske ska göra det idag. Köpte silverschampo också till resan och balsamspray. Måste ha det på stranden så löshåret inte blir allt för förstört.
Löshåret är ju en egen historia också.. råkade köpa för mörk färg så jag fick ljusarefärga det. Blev bra, men vet inte om det kommer passa mitt eget hår. Hoppas.
Christina kommer sätta i det på lördag, THANK YOU, så jag slipper trakassera Sandra med det.

Igår var vi ute hos Patrik och johan allihopa och åt mat, de drack lite och så spelade vi Wii Fitness!! SHIT så kul det var!!! Den där brädan man ska stå på som vart med på reklam på tv vet ni.
I slutet lurade de ju på mig att köra HULAHOOPS i 6 minuter. FY FAN va jobbigt d va :D Vi garva så vi grät allihopa. Mina Hulakunskaper visade sig inte vara de bästa :D
Dock var jag tydligen rätt bra på allt det andra, för jag satte rekord på en gång i en hel del grejer :)
Backhoppning och slalom var roligt med, även när man skulle balansera bollar på ett bräde. GRYM manick. JAg vill ha. Men det får bli efter resorna!

Idag blir det film med lillebror och resten.
Ha en bra dag!

7 dagar

Om en vecka vid den här tiden sitter jag i bilen med Thess och Mats och William påväg upp till arlanda :)
13.15 går flyget och 18.15 landar vi (grekisk tid).

Nu längtar man extra mycket för det är så dåligt väder. Det har ösregnat sen jag vaknade vid 8.
Mamma och pappa ska till ullared imorgon. Avis :)

Idag kommer en kille och ska köpa våra däck. Vi har haft de i förrådet i typ tre år nu. Helt nya. Hoppas han köper dom.

Igår satt mats och jag och tittade på en film på femman som hette mamma vid 16. Det handlar om en tjej som blir gravid och får barn vid 16, bestämmer sig för abort innan barnet är fött men ångrar sig när hon håller i barnet. Allt blir jättekomplicerat för henne och livet blir jättesvårt. Hon får veta att hennes favoritlärare inte kan få egna bar och står i adoptionskö. Till slut bestämmer hon sig för att adoptera bort barnet till läraren när sonen är 6 månader gammal.
Både Mats och jag storbölade i slutet, filmen var så stark och william låg och sov i Mats knä, jag såg på honom och kunde inte förstå hur någon kan adoptera bort sitt barn. Förutom det har jag ju överflöd av hormoner just nu så jag bölade nog lite extra för det.

Nu ska jag och wille äta frukost om jag kan få upp han ur sängen. Han somnade jätte jätte sent igår, han ville INTE sova. Han är en konstig bebis :)

Helt underbar dag!!

Igår frågade Mattias om jag och william villeölja med honom, kevin, viktor och mamma till busfabriken. Hade aldrig varit där så jag tackade ja! :)

FY FAN så kul både vi och barnen har haft!!!! Vi kom dit vid tio och åkte därifrån vid fyra! haha...
De allra minsta satt i en jättelik lekhage typ med stora stora kuddar och MASSOR med bollar och fyrkanter de kunde krypa igenom och massa annat kul. De hade HUR kul som helst. Både Viktor och William satt som två ljus, och de sjöng och de skrattade och de skrek (glada skrik!) och de busade med varann. De hade SÅ kul. Kevin, jag och Mattias sprang runt bland klätterställningarna som gick från golv till tak och åkte rutchkana efter rutchkana. Vi var dyngsura, helt genomsvetta!
Vi åt och fikade och hade skitkul! Det var underbart roligt! Har ni inte varit där med barn (ni som har) så ÅK! Även om de är under ett år så tycker de det är jättekul!

Barn under ett är gratis, likaså vuxna. Barn över ett kostar 100 kr för 3 timmar och 150 kr för en hel dag. Och det är det värt kan jag lova! Vardena krona :)

Nu ska jag sova en liten stund, för jag är helt SLUT. Lilla bebisen i magen tyckte inte om att klättra tydligen för han/hon gör så jag mår illa väääldigt mycket nu.

Once again

Jag har börjat titta om hela One tree hill från säsong ett, shit vad mycket man hade glömt! :)
tyvärr blir det inte mycket tittade av för det är inte williams favoritprogram direkt ;)

Har sålt min telefon igår! Behöver lite extra pengar till kreta och rom så då fick mobilen ryka. Folk är så sjukt idiotiska, speciellt snorungar i min lillebrors ålder (född 92) alla telefoner av samma modell säljs idag på blocket för mellan 2500 och 3500, så för att vara säker på att få den såld satte jag ett riktigt underpris på 2000 kr. Direkt fick jag säkert tio mail från småbarn som ville köpa den för 1300. Haha, ja eller hur!
Vill man ha en vara såld för 2000 måste man sätta ut den för MINST 2500, för folk prutar nåt SJUKT! Det slutade iaf med att jag fick den såld för 2000 kr ;)

Killen satte in pengar på mitt konto, vilket jag inte förstår att folk vågar. Dock skulle JAG aldrig lura någon men det vet ju inte dom. Jag hade aldrig satt in pengar.

Nu är det 13 dagar kvar till jag sitter på planet ner till kreta! Det kommer vara jag, thessan och Mirre som åker! :D
Det sjuka är att hon bokade flyg igår, och typ den enda lediga platsen som fanns i planet var den bredvid tessan och mig :D Så vi sitter på samma rad allihopa!
Shit va kul vi ska ha :D

RSS 2.0