Therese going awayparty

Jätte kul kväll igår, hoppas vi lyckades göra din kväll rolig vi som var kvar! Såg ut som det :) Kommer sakna dig så sjukt mycket. Allt blev så verkligt igår att du ska verkligen åka!

Jag bad DJ'n att säga i högtalarna att Therese ska åka till spanien  i 6 månader och att vi kommer sakna henne, och Jenny kom på bästa låtvalet: Kom hem :) Då var det inte långt till tårar hos varken mig eller Jenny. Men guuud vad kul det var :)

Lika kul va det när vi andades in helium hahaha.. ja andades in en hel ballong och sjöng Leende guld bruna ögon haha :D

Nej, en riktigt bra kväll igår var det. Hoppas inte avslutet förstörde allt för dig hjärtat.

Nu ska vi åka till katrineholm och våldgästa mamma och pappa några timmar. Äta nåt gott med, jag är VRÅLhungrig.

Kisses and hugs

- Förälskad -

Finns det något vackrare än en solig höstdag? Jag blir på så Bra humör när det är dagar som denna. Jag Älskar hösten!



Efter att Mats kom hem igår åkte jag till Thess och käka kebabrulle med ketchup! :D Det är supergott Therese, fråga Sandra, det är hon som lärt mig! hihi.. Jag är lite tokig jag vet.
Vi tränade mig lite, så jag blir Bäst tills ja börjar jobba :) Superbra att vi verkligen Måste ses! Vi är dåliga på det annars Thess! Skönt att få prata av sig lite igår med :) Jag kommer sakna dig när du är borta!



Sandra ringde igår med! yey :) Hoppas det blir halloween middag hos Niklas, det skulle vara såå kul!! Saknar dig gumman!

Blocket

Har lagt ut lite skit på blocket vi ska sälja innan vi flyttar, dumt att ta med det och sälja sen. Har säkert lagt in 40 grejer..
typ 10 annonser, varav de kostar 20 spänn styck! rena rånet!! Idiotblocket, förut kunde man slänga ihop allt i en annons. Nu går det inte.

William är jätte dålig idag :( Han skriker och han har så ont :( Stackarn har öroninflammation IGEN. Tredje gången. Snoret bara rinnner och han har feber och hela köret... inga roliga dagar nu kan jag säga, jag är lagom trött. Ska sova en stund nu när han sover. Fick knappt sova nåt inatt, han var så ledsen :(

Have a nice day

Varför blir man förvånad?

Jag förvånas nästan dagligen över vilka Ärke-puckon det finns på vår jord. Var har dessa människor växt upp? Är det föräldrarnas och deras omgivnings fel att de utvecklats till människor kapabla att tex våldta, mörda, ens fundera på att röra ett barn sexuellt, plåga ett djur till döds, osv osv eller föds de med något sorts hjärnfel? Listan kan göras Mil lång med SJUKA saker människor gör mot allt och alla på denna jord! Det gör mig så sjukt äcklad!! Vad finns i dessa människors huvuden? Vilka tankar och känslor får de att kliva över spärren som vi normala människor aldrig skulle ha en vildaste tanke på att göra? Vissa dagar rycker jag på axlarna och tänker, så länge det inte händer mig bara. Andra dagar skulle jag kunna korsa land och rike för att banka skiten ur dessa människor. Idag är en sån dag.

Ingen jag känner har blivit mördad eller ofredad på något sätt, tro inte det. Men Hur i hela världen kan en människa finna nöje i att sitta och mixtra ihop diverse virus i en torrent, döpa den till något eftertraktat material, och lägga ut den så folk kan ladda ner det? Vad får de ut av detta?? Jag tror ärligt det är alla datorföretag som planterar ut virus på nätet, och lejer folk för att sprida virus, så företagen kan tjäna pengar på privatpersoner som måste lämna in datorn för lagning! Eller köpa virusprogram och liknande. Det är vad jag tror!

Världen är en sjuk plats!! Och just när man tror sig förstå sig på den så rycken den bort marken under fötterna på en.

Nu ska jag lämna denna värld en stund och bege mig in i One Tree Hills värld. Än en gång.
Varför blir man fortfarande förvånad över människan?

I dont feel good

Jag är dunderförkyld och har sååå ont i magen. Ska ringa och boka tid till avdelning 16 imorgon för undersökning. Orolig att nåt blivit fel efter missfallet. Den enda gången jag haft så här ont var när värkarna precis började när William låg i magen och ville ut. Hoppas de kan hitta en orsak imorn. Aj :(

Sov gott alla.

Distans

Jag HATAR att plugga på distans. Jag får aldrig tillfälle att sätta mig ner i lugn och ro och bara tänka på plugget, utan det är ständigt annat sunt omkring en närman har småbarn hemma. Jag borde kommit mycket längre än vad jag gjort!

Idag skulle jag tex sätta mig med plugget hela dagen för att få det mesta gjort, och det var då tänkt att jag skulle göra det när Mats och William var och tittade på fotboll. Hade verkligen ställt in mig på det och var superpeppad, då ska Mats helt plötsligt vara med och spela i matchen. Vips: ingen tid för plugg.

Nu har ju wille sin sovtid mellan 12.30-14.00 men ändå, han är sjuk och vaknar varannan minut och snörvlar och vill bli klappad på ryggen. Det blir rätt svårt att plugga då.

Vidare är jag SUPERpeppad och hoppas jag kommer in på lärarhögskolan. Verkar dock inte vara några problem om man tittar på tidigare statistik där lägsta intagna har legat på snittbetyg 12.
20 är högsta möjliga. Jag ligger på 16,5. Så det bör inte vara några problem. Då går jag 3,5 år, sen är jag lärare för barn från förskolan till 3:e klass (1-9 år)! Verkligen roligt tror jag!

Nu är det idol-trivia på tv4. Bara skit i år. Olga regerar hittills. 

helt undrbart men inte bra timing!

Sweeney Todd




Jag har sett den konstigaste filmen någonsin ikväll. Sweeney Todd med Johnny Depp i huvudrollen. Det roliga var att inte mindre än TRE huvudkaraktärer i Harry Potter-filmerna agerade huvudkaraktärer även i denna film. Snape, Wormtail samt Bellatrix Lastrange. Kändes lite cheap att ha samma skådisar dock. Hur som! Filmen är baserad på en succémusikal om en barberare på 1800-talet ute efter hämnd på stadens domare. Varför? Ja det handlar hela filmen om. Såå långdragen. Var och varannan sekund brister de ut i sång, känns sådär trovärdigt då. Och Blod, blod och åter blod. Löjligt sprutande ketchup-blod.

Ber om ursäkt till er som ej sett den och vill göra det, men den var riktigt kass. Johhny Depp är dock bra, som alltid ;)

Nyss anmälde jag mig till lärarutbildningen på högskolan. Riktigt lockande ska jag säga! Då får jag behörighet att arbeta med barn från förskolan upp till 3:e klass! Jag kan nog se mig själv som lärare åt de nykläckta. ;) Det känns som en sak för mig! Bra med jobb finns det också i framtiden. Så nu är det alltså sjuksköterska vs lärare vs jobb.

Vilket ska vinna?

Dare you to move

http://www.youtube.com/watch?v=uK_E7xS7AtQ

Av någon anledning fungerar det inte att lägga in youtubeinlägg för tillfället, så det får bli en länk då. Den här låten är så bra! Den är med i både Walk to Remember & One tree hill, två av mina favoriter. I like it a lot.

Idag är vi sjuka här :( Kände igår när jag och thessan kom från skogen att det började sticka i halsen. Idag har jag vita prickar i hela halsen,jätte ont och snuvig som fasen. Lilleman med. Han började innan mig så han smittade mig.. lite synd om oss faktiskt.

Sista anmälningsdag på lägenheten idag, hoppas det är nån som anmält sig. Det vet vi nog på måndag typ. Nu ska vi äta frukost och kurera oss i soffan!

Tjingelong

Packning

Gud vad grejer man har samlat på sig alltså. Jag har packat ner ca 8 kartonger och det märks knappt att jag packat nåt. Eller ja, hela datarummet är tomt på grejer, bara möbler och data kvar. Köket är nedpackat utom det vi kommer använda tills vi flyttar. Nu ska jag ge mig på vardagsrummet och packa ner lampor, vitrinskåpsinnehåll och allt i tvhyllan. Det känns jävligt skönt att packa, för då går man samtidigt igenom allt skräp man har och slänger allt onödigt.

Den 19:e september är det sista anmälningsdag på vår lägenhet om det är nån intresserad av ett renoverat fint hörnradhus på 110 kvm ;) 6500 i hyra! Anmäl er på hnab.se isåfall på albert engströms gata 85!

Hoppas vi får den uthyrd snabbt. Vill flytta Nu ju :) Vill ju hinna flytta in nu under hösten. Jag fullkomligt ÄLSKAR hösten och vill ju spendera den i mitt egna nya hus med skogen och alla färger som utsikt! :)

Ska ringa och anmäla Wille på dagis idag i kholm. De har ingen kö på förskolorna, det är positivt!

Nu är det nån som luktar misstänksamt i brallan här. Bäst att fixa! Sen blir det lunch och lite mer packning!

Ha en bra dag! :)

Kalispera!

god morgon alla!

Jag är dödstrött. Jag har varit igång hela helgen. Lördags var vi hos mamma och pappa när Mats spelade innebandy, vi åt mat, mamma fixade iordning kyckling med thai curry, Hur gott som helst, sen gick vi på långpromenad och efter det förbi huset och såg allt som ska göras. *pust* :)

Senare åkte vi till blivande grannarna Zarah och Mattias och åt tacos *mmmm* Satt och pratade om allt vi ska göra på tomten och planerade :) Vi gick en sväng i området och tittade på alla fina hus och fick lite insperation till staketet vi ska bygga!

Vi har lyckats fixa fyllnadsmassa till tomten nu! Jätte skönt, för det måste komma på plats innan det blir käle i marken. Det ska inna sätta sig innan vi slänger på matjord och gräs i vår!
Matjord är sviindyrt!

Sen har vi kommit på att vi måste ha en stödmur vid vägen för vi måste höja tomten en bit för att den ska bli plan. Jag ser pengarna flyga förbi. Men vi har hittat en billig leverantör så muren går "bara" på ca 12 000 kr, vs 80 000 om vi inte hittat den leverantören. satt uppe till halv fyra på natten och räknade på allt.

Gräs hittade vi också "billigt"

På söndagen,igår, åkte vi till bauhaus och köpte kratta och handskar och begav oss till huset och började plocka sten. Vi ska ha en rabatt längs vägen och istället för att köpa dyra dekorationsstenar till kanten så tar vi från tomten. Det ligger runda fina stenar där nu. Zarah kom och hjälpte oss, tack så jätte mycket gumman!! 
Vi sågade träd och buskar, flyttade stenbumlingar och gamla avsågade träd som låg på tomten där vi ska fylla ut. Det måste ju vara rent därom de ska komma och lasta av fyllning. 

3 av grannarna träffade vi också! Alla är jätte trevliga!
Nu ska jag leka med william lite :)

tjingeling

Jippie

Nu är alla papper skrivna! Vi är husägare nu :) Helt galet ju! Efter kontraktskrivning åkte vi till huset och Poyan (säljaren) följde med oss bort till huset så vi fick titta och ta lite kort. Johan var med för att se så allt var bra gjort ;)
Sen ringer Zarah och hon och mattias kommer bort, så vi var många i huset :)

SUPER trevlig var säljaren, det blir nog många roliga stunder på våran gata eller hur zarah :) Jättekul med ungt folkt ju! Inte bara gamla stofiler som sitter och gömmer sig i fönstren och spionerar på vad grannen gör!

Så det som gäller nu är spara, spara, spara. TV och bredband ska kopplas in, en kostnad på 16 000 tror jag de sa? Lagfart och pantbrev ska betalas 35 810 kr. Sen ska tomten färdigställas inkl staket, carport ska byggas och altan. Puuuuh vad pengar.

Det ordnar sig ;) Nu ska vi sova här hemma! Natti!

Leva i en flyttkartong?

Igår åkte vi och köpte kartonger inför flytten, eftersom om vi får lägenheten uthyrd tidigare än 1 december så måste vi vara klara att flytta ut rätt fort. Och att packa ihop ett helt radhus gör man inte på en natt. Därför kommer vi få leva i en flyttkartong nu fram till flytten. Suck. O FYYYY fan va jobbigt att sortera allt som ska slängas, och allt som ska med, plasta in alla ömtåliga saker, sortera alla kläder och hit och dit. Jag hatar att flytta! Just själva flytten. Och nu är det ju så låååångt vi ska flytta!! Vi måste hyra den största lastbilen man får köra på B-körkort för det blir jeevligt dyrt att sitta och åka 10 ggr mer med bil+släp!

Va jobbigt allt blev.

I alla fall, det blir nyårsfest hemma hos oss för de som vill komma :) ALLA får komma :)

Jag kommer sakna Norrköping.. jag menar city i kholm är inte att jämföra med city i Norrköping.. vill man hitta på nåt i kholm efter 8 är det rätt kört. Tror inte ens det finns någon BIO i stan!! Bara att ta spårvagn ner till stan och fika kommer jag sakna. Chai Latte med Thess :)

   

Jag kommer sakna er mest!!!! <3

Stolta husägare!

Idag har vi blivit husägare!!! :) Och 1 595 000 fattigare.

Men GUD så glad jag är.1 december flyttar vi SENAST. Tidigare om vi får någon som flyttar in i vår lägenhet tidigare.
Shit alltså :) Det kommer bli så fint när vi är klara. Det är fint redan nu, men vi ska fixa och dona så vi får det som vi vill ha det! Vill flytta nuuu.

:)


Jag ÄLSKAR mitt liv :D

hahaha ja älskar mitt liv!

VI SKA KÖPA HUS!!!!!! vi får lånelöfte hos banken och har idag lagt ett bud på huset!!!! Hon på mäklarfirman sa att det nog blir vi som får köpa huset då eftersom vi lägger det de begärt för huset!!! :d zarah och jag blir grannar :D

JIIIIIIIIPPPPPIIIIIIEEEEE!!!!! flyttar antagligen in 1 januari :D


Spänning!!

OJOJOJOJ vilket bra avsnitt av One tree hill det var ikväll!!! OMG!!! :D Så jäkla spännande så jag dör!! Så ska man vänta en hel jävla vecka på och få se vad som händer!! aaaaah, har ni inte sett nåt avsnitt av OTH så ska ni helt klart se DET avsnittet! Ni kommer va fast direkt!! Bästa avsnittet hittills!!!!

Oj oj

Bra dag idag verkar det som :) förutom böterna jag fick på ett åkband?

Idag shoppades det på stan, och fikades CHAI LATTE *mmm* med Thess och Carina och Frida :)
Thess hjärtat, har saknat dig.

Nu ska jag TVINGA Mats att se på avsnittet av oth, för det var så jävla bra.
Jag vill flytta nu, längtar och hoppas :)

Natti natti :)

WOHOO!

Vi var på banken igår i Katrineholm och gick igenom husplanerna med de. Vi fick prata med en JÄTTE trevlig kvinna. En normal människa helt enkelt, i jämförelse med de ägg vi tidigare varit i kontakt med på banker. Hon lyssnade faktiskt på oss, kors i taket!


Hur som helst så blir vi beviljade lån för huset!!!!!! :D Under förutsättning att jag får jobbet/nåt av jobben jag sökt naturligtvis. Men nåt ska jag väl få hoppas jag.

fatta, får jag jobbet flyttar vi till hus :)

får veta nästa vecka senast om jag får jobbet. Jag pratade med de igår, och de sa att jag låg bra till, men att de samtidigt träffat många trevliga människor så ÄN kunde de inte ge besked men jag var defnitift med i matchen. Förstår att det är svårt, det var nog över tusen personer som sökte. Men jag hoppas! :)

Nu ska jag mysa med William lite och se om det finns fler jobb att söka.

Tjingeling!


Svårigheter!

Det går helt enkelt inte att skriva en uppsats med en bebis som slår på datorn. Det är konstanterat nu. Jag har brottats med William i två timmar. Han har varit jääätte trött, men vägrat sova, och jag var verkligen tvungen att skicka in min engelska uppsats. Han somnade nyss, så nu är den ivägskickad.

nu ska jag göra mat och slappa lite tills wille vaknar.

Tja

Missy Higgins

Jätte, jätte bra låt.

i've gone looney!

Ni vet Kalle Anka på julafton, när han fotograferar sällsynta fåglar i djungeln. En fågel vill inte alls fotograferas och kör med Kalle så han blir helt och hållet galen i slutet.

Så känner jag mig nu. Hur lång tid kan det möjligtvis ta liksom!? Ett simpelt Ja/Nej och så var den saken ur världen! Nej vi ska plåga Linda så långt det går tills hon är på bristningsgränsen. I've gone looney!

RING NU!!!

going crazy

Kan de inte ringa snart!!?? jag blir GALEN av nervositet. Trodde de skulle ringa idag så jag har haft ont i magen och bara väntat på telefonen att ringa, men nej. Imorn kanske. FÖRHOPPINGSVIS!

Man kan få magsår för mindre.

Imorn ska vi iaf och titta på mitt drömhus som jag suktat efter på nätet i flera månader, plus gått förbi på promenad med mamma OTALIGA ggr. Det ligger i Katrineholm ett stenkast från Zarah och Mattias, man ser nog deras villa från det huset :) Det är nybyggt i år och ingen har bott i det ännu. JAG VILL HA. Helst igår. Om allt går i lås nu så kanske det blir så!



sleep tight

Oh my freakin' god

Idag var en stor dag. One tree hill började igen :D wohoo värsta bra avsnittet! lite töntigt med nanny Carrie och Dan, kändes som en dålig amerikansk skräckis typ men va fan.

Nu vet jag vem Lucas ringde ;) det var som jag trodde, dock inte som jag ville. Buhu.

längtar till nästa tisdag ;)

RSS 2.0