Helt ok dag

Dagen började jobbigt med att vi skrev kontrakt för Bezzie, så nu är hon inte längre min. Hon satt i bilen nere på parkeringen när de var här uppe.. de frågade om vi ville träffa henne och det tog så jävla mycket emot att säga nej och dessutom hålla mig från att gråta. Jag ville bara skrika JAAA jag vill träffa henne, och springa ner till bilen och bara ropa BEZZIE och se henne komma springandes överlycklig mot mig. Men det hade varit så enormt elakt mot henne, då tror hon att hon är hemma igen efter sin semester och även gjort det tusen ggr värre för mig själv. Jag älskar henne så och saknar henne enormt mycket. Varje gång jag skriver om henne här på bloggen gråter jag floder. Min älskade Bezzie.

Dagen fortsatte lite bättre, Vi lagade mat och efter det åkte vi till smultronstället och köpte varsin baotaglass. Strosade där ett tag och åkte sedan till strömmen i stan igen, ställde bilen vid ebersteinska skolan och gick runt strömmen. Gud vad härligt det var.

Nu är det fotboll.

Imorn är det 14 dagar kvar till Kreta. Just nu ser det ut som att vi blir tre st som åker :) Superkul!

Idag händer det...

Idag skriver vi på papper att Bezzie har sålts :'(

18 dagar

18 dagar är det kvar tills jag åker till Kreta :) Vad roligt det ska bli. Kommer sakna ihjäl mig efter William och ringa varje sekund för att höra hur han mår, men det är skönt att få lite egentid. På elva nätter kommer jag aldrig vakna av barnskrik. Jag kommer vara så utvilad när jag kommer hem, och ha massa energi att leka med min lilla älsklingsplutt :)

Väskan ligger i hallen lite halvpackad. Det är ju ett tag kvar, men vi har precis tvättat allt vi äger och då känns det onödigt att använda det och tvätta IGEN och sen packa. Så jag packar det jag vet att jag inte får ha på mig här hemma :) Har packat alla nya kläder jag köpt och skor och sånt.

Var på stan igåroch fyndade :) Köpte 4 st halterneck klänningar, jättefina, för bara 200 kronor! En svart, en brun, en ljusgul och en vit. Superfina! Köpte även ett par pumps som jag suktat efter i flera månader men som aldrig funnits i min storlek eftersom halva jordens befolkning har storlek 38. Fyndade ett par andra skitsnygga höga skor för 49 kr också :)

Idag ska jag ner på stan med William och Therese. Vi ska shoppa lite! Jag ska köpa solpuder och lite sånt. Solkräm också så man inte bränner sig där nere. Inte så läckert.

38 dagar kvar till Rom är det med :) Det ska nästan bli jätte roligt eftersom både jag och Mats är helt sålda på Roms historia! Vi ska även besöka en Guccibutik och gå fram till expediten och säga;

-Is this Gussi, do you sell Gussi!? :D hahahaha...

Humor humor :)

Trevlig dag!

Panik utbryter nu...

Jag saknar min Bezzie så jag går i bitar snart!!!!! På gränsen till tårar hela tiden... tänker på henne varje dag och undrar hur hon har det, om hon saknar oss osv.. tänker "tänk om hon stannat, hade vi klarat det då? gjorde vi fel?" På söndag går prövotiden ut hos hennes nya familj och vi ska alla bestämma hur vi ska göra efter det. De ska bestämma om de vill ha kvar henne, och vi ska bestämma om de får det eller inte. Hjärtat säger NEEEEEJ det är MIN tjej, det är MIN Bezzie, MIN älskling.. jag kommer sakna henne hela livet... Men hjärnan säger Nej, vi kan inte ha två barn och Bezzie, det hinner vi aldrig med. Bezzie kräver lika mycket som barnen och det hinner vi inte på dygnets korta 24 timmar och det är bara elakt mot henne att inte kunna ge henne den tid hon förtjänar :( Min älskling förtjänar det bästa, och med två barn i familjen tror jag inte vi är det bästa för henne :( Men jag älskar henne så!!!! Och hon älskade oss.. Känns som ett stort SVEK mot henne..jag vet att hundar inte har "mänskliga känslor" och förmåga att förstå och koppla ihop olika saker som vi människor gärna tror att de kan, hon är nog jättelycklig där hon är idag och har nog inte en tanke på att vi skulle ha svikit henne, men det känns så i mitt hjärta. Vi har pratat med hennes nya familj mycket, och hon har det jättebra och älskar alla. De bor på en gård med olika djur, hon får vara med i skogen varje dag och åka traktor och massa roligt. Jag ber bara till gud att hon verkligen mår bra. Händer något med henne kommer jag aldrig förlåta mig själv. Hon har en del av mitt hjärta jag aldrig kan få igen från någon, varken hund eller människa. Jag älskar henne och måste intala mig själv att vi gjort det rätta för HENNE. Önskar bara det kunde vara det rätta för MIG. Men det kommer det tyvärr aldrig bli.

Jag älskar dig Bezzie.


Änglar och Demoner

Det är den bästa bok som NÅGONSIN skrivits. Den utspelar sig i Rom  och handlar om kampen mellan kyrkan och vetenskapen. Huvudpersonen heter Robert Langdon och Änglar och demoner är boken innan DaVincikoden och går i samma banor med hemliga brödraskap, symboler och historiska byggnader med hemliga budskap. Boken är SÅ spännande och både jag och Mats sträckläste den. Den går inte att lägga ifrån sig.

Ända sen vi läste den för lite mer än 2 år sen har vi så gärna velat åka till Rom för att se alla de här platserna som är med i boken, och nu ska vi göra det äntligen! :D

Flyget avgår 07.00 den 3 augusti och vi återkommer den 7 augusti ca 14.00 5 dagar ska vi spendera i Rom. Så himla underbart. Vi ska se ALLT. Fontana di trevi, spanska trappan, alla piazzor (torg), coloseum, vatikanen, st peterkyrkan, forum, ja allt. Vi kommer bo på ett hotell mittemot Fontana di trevi som är europas mest kända fontän. Här har MÅNGA filmer spelats in, och just nu, NÄR VI SKA ÅKA, spelas Änglar och Demoner in där!!! Med Tom Hanks i huvudrollen! Filmen har premiär 15 maj 2009! Helt otroligt!

Nu är ja glad :)

  Hotel Piazza Venezia
1. Fontana di trevi            2. Fontana di Trevi          3. Hotel Piazza Venezia

SPARKA LAGERBÄCK!!!

Ynklig insats av Sveriges så kallade "landslag". Ärligt talat borde de inte få kalla sig det. NÄR ska den förbannade Lagerbäck fatta att hans defensiva taktik INTE FUNGERAR!!!! Men vi kanske ska vara glada att vi vann EN match? Mot EM's SÄMSTA lag Grekland. Starkt jobbat Sverige. Jag skämdes från avspark. Elmander och Andersson såg ut som de gick o fyllde år på plan, och de andra såg ut som en hög poliosjuka pensionärer på grönbete! PINSAMT är ordet.

PINSAMT!!

Vart var viljan!? Vart var glöden!? VART FAN VAR LÖPNINGEN!? Jag skäms!

mammas hjärta :(

Förra veckan hade ju William hög feber i två dagar, sen la den sig men en förkylning tog vid istället. Igår kväll ville han absolut inte sova, han vaknade var tredje minut o verkade ha jätte ont stackarn. Ingen feber dock. Så vakna han vid fem imorse och va skollhet och bara skrek. Inget hjälpte. Han fick panodil och nässpray, mer kunde jag inte göra. Och BVC öppnade inte telefontiden förän 8.. jag ringde och ringde och ringe.. fick tag i dom kl TOLV!! Va fan e det för jävla stil!? Här sitter jag med ett jättesjukt barn som har skrikit sen 5 imorse!! Shit va sur jag va. Som tur var hade de EN tid kvar idag kvart över fyra. Så vi åkte dit och fick komma in halv fem. Förklarade för läkaren när han haft feber och si och så mycket, gult snor som tyder på infektion, superont när jag trycker honom på "flärparna" vid öroningången och hängig. Vill inte sova liggandes. Vad får jag till svar då? "Oj vilken bra beskrivning, tänk om alla mammor kunde beskriva så bra vilket lätt jobb detta skulle vara då". Jag trodde ju han va ironsik eller nåt för vilken mamma håller inte koll på när deras barn har feber och vilka symtom de har!? Jag blev helt chockad! Det är tydligen jätte vanligt att mammorna har NOLL koll på vad som händer med deras barn. Helt skadat ju! Fick tillochmed beröm av honom för att jag visste att jag skulle trycka honom på öronen för att se om han hade ont där, det var tydligen väldigt få som visste, och absolut inte så unga som jag. HALLÅ!? Det kallas vanligt jävla vett!?

Så undersökte han William och guud vad han skrek.

Öroninflammation i båda öronen.

Stackars lilla killen :( Tänk om Williams bvc-sköterska kunde tittat på honom igår eftersom ja sa att han hade ont i öronen och haft feber när vi va där o mätte och vägde honom då hade han sluppit febern idag. Hoppas han blir bra snart hjärtat.

Ikväll gäller det för sverige då. Minst oavgjort för att gå vidare. Men shit, går vi vidare får vi möta Holland. Längre kommer vi inte. Holland e SJUKT bra. Vi ska sitta med våra sverigetröjor jag och mats ikväll :) HEJAHEJAHEJA! Hoppas William mår någolunda under matchen. Vill ju se :)

26 dagar kvar till kreta nu :)

DER HAST EIN KRAMP!!

hahaha roligaste klippet när ett får springer runt, runt i en hage och sen blir han helt stel och spelar död :D hahahaha... tyskt klipp, o då skriker det en kille DER HAST EIN KRAMP! eller nåt liknande, kan inte tyska;) hahaha :D
Kom o tänka på detta då jag har Kramp i magen!!! Typ magknip, gör skit ont :( Dumma. ICH HAST EIN KRAMP!!

Om 28 dagar åker Linda och Thess till kreta :) tjohoooo! Fan va skoj vi kommer ha. Vi har så jävla kul ihop :D Helgens utgång var WUNDERBAR :D Vi var helt galet snyggt eleganta i våra svarta blåsor ;)

Här är lite bilder från kvällen :)


            

Älskar min bästis, trots hennes kli haha ;)

Vilken kväll!

oj oj oj va roligt vi hade!!! Kvällens händelser bestod av dans och åter dans, killar som ramlar av stolar och killar som inte visste vart de hade händerna. Ena killen sträckte fram nävarna och klämde på Thess rattar mitt i allt och låtsades som det inte var han haha.. Träffade Rebecka IGEN haha. Börjar bli standard nu, hon kommer alltid fram och knackar en på ryggen :D Hon va med kamilla så de såg jag en del under kvällen. Vi hade skitkul, dansade och bara flummade. En underbart rolig kväll!!

bilder kommer på facebook :)

Ikväll gäller det!

Hoppas fan sverige vinner! Thess,jag och hennes kusin ska titta på matchen, iförda våra sverige outfits, sen står vi på gästlistan till palace :) tjoho!

Nu sitter min broder här med färg i håret, han ska få blonda slingor :) Igår såg vi en bra film, Ond aning med Sandra Bullock. Spännande!! Therese och jag lagade värsta middagen åt oss alla. MMMM va gott d va. Panerad fläskfile,kokt potatis med hemmagjord brunsås och rödvinbärsgele.Vitlöksbröd också. MMMM! :D

På tisdag ska jag till BVC med William på hans 8 månaders koll.

Nu måste ja fixa lillbrorsans hår!! tjaa

i väntans tider..

på min efterlängtade kebabrulle :) MMMMM :D Mats kommer snart med den!!

Wille sitter här i mitt knä och terroriserar tangentbordet så skyll opå honom om det finns bokstäver som ej ska va där ;)
Han har förövrigt blivit lite sjuker idag. Feber och allmänt hängig. Det är första gången han är sjuk förutom en gång när han va typ 3 veckor gammal. Åkte på en dunderförkylning både han och jag :( Inge kul o se sin bebis sjuk :( Han sov 3 timmar på mats mage och är nu fortfarande supertrött och lägger huvudet mot allt och ska sova. Tycker dock det räcker nu, han sover inget inatt annars.

oj oj stackars bebis sitter och somnar här nu.,. ska gå och mysa med han nu.
Tjingeling!

Tur jag har min lillebror ;)

Han och jag har samma kassa humor :D Vem skulle jag annars dra alla dumma skämt med :D

Populära skämt just nu är

"Musse du pratar för mycke musse" hahaha från Yippee Ki-Jay MF på Ztv :D
"Ja har hans pinne Musse, musse slå han med hans pinne!! Musse du slåss förjävla bra" hahah :D

Jag ÄÄÄÄLSKAR Jarmo hahaha :D:D

Sen en annan favvo är "I KILL JOO!!" haha, sök på död terrorist på youtube, det är en kille som buktalar, SJUKT kul :D

Och de eviga Ice Age skämten :D:D De dör ALDRIG!!

"Den e gjön de stack för två timmaj sen" :D
"En maskjos!! De måste va säsongens sista!!" :D
"ÅÅH tallkottaj min favojitjätt!!" :D
"Å å åå akta nu kommer ja, Åååååå-neeeej-jag-jamlade! Den e jeeeen!!" :D:D

Och nu de nyaste bästa då!! :D "Pappa va fasiken e de här för bok!?!? E de DIN bok pappa!?" hahahahah I love it!

Ne shit vet ni, måste sova nu ;)

Det va då faan

Nu lösenordsskyddar jag min blogg, för ja tänker fan inte ta en massa korkade kommentarer som att "jag klagar mycket" när jag tycker det är jobbigt att Mats arbetade från 5 på morgonen till 8 på kvällen hahahaha.. HALLÅ!? Vem skulle INTE tycka det var jobbigt!? Undrar verkligen om personen som skrev den kommenataren har egna barn och VET hur jobbigt det är att ALDRIG få avlastning!? Jag hatar när folk är så jääääävla fega och inte kan stå för vad de säger, det gör mig RIKTIGT förbannad alltså. Kan ni inte stå för era kommentarer ska ni fan inte skriva nåt heller!

ARSLEN!!

Gustavsvik!

Idag var vi i örebro, det var sjukt roligt. Både william och kusinen viktor äääälskade att bada i sina flytisar både i stora poolen, ute, och att krypa runt i barnpoolen. Sen sov william 1½-2 timmar så då gick vi ut och solade lite och hade honom i vagnen bredvid oss :) Skönt med sommar! Så när vi skulle äta hade vi gjort en sallad till oss (jag o mats) och matte o sandra gjort en till sig, vi hade inte pratat med varann innan, och så har vi gjort samma sallad :D Mattias och jag är ju uppväxta med att åka till gustavsvik jätteofta när vi var små, och mamma gjorde alltid en SUPERGOD sallad med ris och burkskinka och massa annat gott, och det har smittat av sig haha, nu gör vi den i sin tur till oss och våra barn :)

nu är jag så slut så jag knappt kan lyfta fingrarna för att skriva. Sova, och sen åka till himpabadet imorn och bada där :)

natti :)

Familytrip

Imorn åker vi till gustavsvik med Sandra, Mattias, Kevin och Viktor! :) Ska bli jätte kul!! Vi har ju köpt en flytis åt William så man inte bara behöver bada i barnpoolen ;) Den är inte såå fräsch ;)

idag ska vi till kholm och hjälpa mamma o pappa sätta upp staket så vår och deras hund kan springa fritt :)

de va här igår med och bjöd på smörgåstårta och tittade på mats match!

Söndag kommer anki tror jag, och på kvällen ska vi grilla med Tess!

Nu ska jag mata lilljonsson.. Tjaa ;)

Förresten...

jag har färgat håret

Update!

Eftersom Carro tjatar i sin blogg så får man väl skriva några rader så hon har nåt o göra ikväll ;)

Va har hänt sen sist då?
Jo, jag har blivit getingstucken igår under tån bredvid stortån! AJAJAJ! Brände och stack som fan. Som tur var var min kära mor på besök och gick in på willys o köpte lite salubrin. Sen haltade jag till hundgården med hundar, barn och mor, och sen haltade jag hem.

William och jag hoppade i poolen och badade strax innan mamma åkte hem.

Helgen som var var superhärlig och jätte kul. På fredag förmiddag åkte jag med william till mamma, där åt vi mat och badade, sen fick william stanna kvar där över natten. Åkte hem och gjorde mig iordning, väntade in Mats och se åkte vi till en park där vi mötte upp Elin, Niklas och hans tjej Therese (som ska föda den här veckan!!) och grillade massa gott, lyssnade på vår favoritartist Winnerbäck (vi kallar oss winnerbäckgänget hehe) sjöng i falska toner, drack alldeles för mycket och lapade sol tills den försvann. Då packade vi ihop våran picknick och styrde vår kos ner till gamla torget där det var öltält och underhållning. Vi hittade ett bord som slet åt oss, och hade sen en mycket trevlig kväll. Niklas jag och Mats spenderade mesta tiden med att skråla Winnerbäcklåtar och mobba diskpojken.
Öltältet stängde och vi hoppade över gatan till Vasa (Wasa?) där vi spelade lite Black Jack och rökte en cigg för mycket.
Runt klockan två vandrade jag och Mats hem till Elin för att hämta Mira, och sedan gick vi hem. Vi GICK hem. Hemma runt kvart i tre och bums i säng. Vilken underbar kväll :)

På lördagen hade Mats match i rejmyre, så vi gick upp ganska tidigt och åkte dit. Jag hade Mira med mig och hade lovat att titta på matchen. Det var de tråkigaste 90 minuterna i hela mitt liv. Mats gjorde iofs första målet efter typ 15 minuter, men sen då? Jaja, jag fick iaf en snygg bränna ;)

Hem till mamma efter det och hämta lillplutten. Blev bjudna på färskpotatis och sill :) MUMS!
Hänge och umgicks i solen med familjen ett tag innan vi åkte hem till kvällen.

Dagarna är lata nu, soliga och pooliga ;) Vi gör inte mycket, vi leker, myser och bara är.
Svensk sommar när den är som bäst.

Trevlig sommar!

RSS 2.0