Höstresa!

I höst ska jag och älsklingen åka till denna underbart vackra stad! Vi bokade och betalade allt imorse :)
Vi ska spendera tre nätter och fyra dagar där. Vi landar tidigt den 10:e oktober och åker hem sent den 13:e oktober.


Det ska bli så himla kul! Dessutom är det första gången Emil flyger också så jag ska reta gallfeber på honom på planet! Det skulle ta ca 2 timmar att flyga till Paris.

I vår har vi bestämt att vi ska försöka ta oss till Rom. Det är den vackraste plats jag någonsin varit på och jag är helt och fullt ut förälskad i stadsdelen Trevi som ligger i centrala Rom. Skulle mycket väl kunna tänka mig att bosätta mig där! Ska ni åka på en resa som innehåller något mer än bara sol och bad som man lätt kräks på efter ett par dagar så åk till Rom. Jag har aldrig varit så fascinerad i hela mitt liv av allt jag såg. Den respekt och vördnad jag kände när jag var där för religionen, folket, den helt otroliga konsten som gick att bevittna i varenda hörn, ALLT går inte att beskriva med ord, det måste upplevas och det tycker jag verkligen att ni ska göra så fort ni får chansen.

Det återstår att se om Paris får mig att känna samma sak! Tyvärr har jag nog lite fördomar när det kommer till fransmän och deras sätt att se på världen. Frankrike är ju inte den metropol i världen de gärna vill få det till. Har man inte vett nog att lära sig världsspråket engelska när man bor i en av europas turist-tätaste länder.. ja, då är man nog inte särskilt vettig överhuvudtaget.

Men ååå så kul det ska bli! Vi ska bo på Hotel Notre Dame, som har ett kanonläge med nära till alla sevärdigheter! Första dagen (lördagen) ska vi försöka besöka eiffeltornet på kvällen.

Underbart :)






Augustifesten!

Nu har den dragit igång :) Superkul.

Igår var vi med Calle och Elin och såg på fyrverkerier, och idag gick jag och älsklingen och åt på highlanders och to varsin öl, sen gick vi vidare till wasa parken där det var rixfm festival! FY fään vad folk det var! Har nog aldig sett så mycket folk på en sån grej i norrköping förr.

Man såg halvdant och jag var halvt döv när jag gick därifrån men det var mysigt ändå.

Imorn kommer älskade Zarah och Mattias hit för att grilla, dricka lite, ta en sväng på marknaden och till öltältet!
Får se om jag ser mor och far imorn med.

Nu väntar sängen, och imorn arbets-äckel-förmedlingen. Finns det nåt värre?

Gjorde en hårförlängning idag också, hon blev suuupernöjd, jag också faktiskt. Hoppas Sandra och jag kan sammastråla nån dag snart så vi också kan få i lite löshår :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och drömma om min älskade underbara son! Han kommer på lördag för pappa ville också gå lite på marknaden :) Saknar honom sååå!

Han har börjat slänga ur sig dom roligaste orden alltså.. och börjat sätta ihop meningar. Det är så jäkla roligt att höra de! Nathalie har en favoritfras som hon säger sisådär... 45 gånger om dagen :D

"JA HADE DEEEEN!!"

haha.. De är så söta ihop. Och wille bara retas :D Vilket par.

Sov så gott :)

Världens bästa unge!



Mamma älskar dig mest i hela världen!!!


Leksaker :)

Emil fyllde 26 förra veckan och fick sig en redig leksak av sin flickvän. Ett Playstation 3 :)

Jag ska också få en leksak, senast den 28:e skulle den komma! Den är ju slut i hela sverige, den är så poppis.




Jag ska få en iPhone 3GS :)

Det bästa med telefonen är att man kan koppla ihop den med iTunes där det finns en Appstore, en "affär" där man kan ladda ner roliga program och spel till telefonen! Då blir den aldrig tråkig! Vill ha hem den nu nu nu! Har redan väntat sen den 9.e :( Då sa de en veckas väntetid. Kommer få vänta tre :(

MEN, det är det värt! Den är ju så ball :)

Väntan...

Nu är snart onsdagens plikter gjorda.. bara ett jobbigt möte kvar. Det ska nog gå..

Väntar nervöst på att det ska bli fredag.

Allt gick kanon idag, så jag hoppas verkligen!  Det skulle lösa så mycket.

Berättar mer på fredag.

Jag lever iallafall, så långt kan jag säga!

Kram

Få en gratis fotobok från Fujidirekt!

Tack Johanna för att du tipsade om detta jättebra ebjudande på din blogg!

FUJI direkt ger dig möjligheten att få en fotobok HELT GRATIS (värde 344;-) om du berättar om den med 100 ord på din blogg eller hemsida.

Gör din egen fotobok! Allt du behöver göra är att ladda ner en gratis programvara och installera den på din dator. Sen är det bara att börja! Ladda upp bilder, klipp, klistra, lägg till texter och effekter på dina foton. Det finns färdiga mallar att arbeta med, men du kan också ordna allt helt själv och få det precis som du vill! Det finns många format att välja på, du kan även välja mellan hårt eller mjukt omslag. Även bokens fram- och baksida redigerar du helt själv! När du är klar med din fotobok laddar du upp den på http://www.fujifilm-fotobok.se  och 2 veckor senare levereras den hem till dig!

RSS 2.0