One tree hill S05#16

Längtar till nästa vecka :) Dagens avsnitt var SUPERbra. Jag som alltid varit ett Brooke och Lucas fan blev överlycklig. Hoppas på mer sånt.
Här är promon till nästa veckas avsnitt!

One tree hill S05#15


One tree hill S05#14


One tree hill S05#13


vardagen rullar på...

ja vad har jag gjort sen sist?

hmm.. vi var och lämnade curry hos Kevin, de älskar varann så det kommer bli super för båda.

Vi har grillat typ varje dag här hemma med olika folk vare dag haha.. I love it!!

Igår va vi nere hos sandra hela familjen!! :) Mange och Mats spelade fotboll och sandra och jag pratade och gjorde löshår. :) Mange o Sandra frågade om vi ville hänga med till öland i sommar på husvagnssemester och självklart vill vi det :D Så typ 3 dagar efter ja kommer hem från kreta åker vi igen haha.. shit va kul :)

William är så himla stor nu alltså.. ma vill bara stoppa tiden ibland.. Två tänder har han, dreglar som värsta fontänen pga det (blä), kryper och har verkligen en egen vilja nu. Han blir skitarg om man gör fel haha :D Han ska va på ALLT. Ser han nåt i andra sidan rummet så säger det POFF o så är han där o ska slita i det, har jag ett glas i handen ja då ska han ha det, ser han en påse ska han ha den, och våran blomma på golvet (ett stort träd typ) ska han slita i jääämt. Vi har rätt barnvänligt men blomman får vi flytta på snart alltså. 
Lilleman är snart 7 månader...

Valborg blir vi hemma och bara grillar med thess o christina!

Sen på fredag smäller det. Då är det dags för sweapsound club session på barr&kök i linköping. Det är hard style party, med lasershower o hardstylemusik. Ska dit med Thess o christina och Anders :D Shit va kul, har inte sett anders på 5 år!! min gamle vän har ja saknat!!

Nu måste jag ta hand om sonen som börjar bli lite trött :)
PUSS!

SÄLEN

Nyss hemkommen från en underbar 4 dagars skidresa till sälen! Det var strålande solsken hela tiden, 2 meter (!) snö, öl, underbart sällskap och UNDERBARA backar att åka i. Vi har haft det så otroligt bra.

I fredags var william dock väldigt, väldigt grinig och vi visste inte varför. Dagen efter fick vi svaret. Han fick sin första TAND :D Lilla killen är stor!! både kryper och får tänder! Han är väldigt tidig med båda. Men å andra sidan gick både jag och mats felfritt när vi var 9 månader så han kanske tar efter oss :)

Nu väntar ugnspizza och tv. Vi har saknat hem men uj uj uj vilken bra resa det var. HELT únderbar!

Jag brände mig dock förjävla dant i ansiktet och fick någon slags allergisk reaktion av det så hela mitt vänstra öga var igensvullet, ja hela vänstra sidan var helt uppsvullen. Jätte jätte läskigt. Det har fortfarande inte gått ner helt. Smörjer med både kortison och aloe vera. Jag ser ut som en kines. En RÖD kines.

Ha det bra i solen!

Grattis!

Min lilla kille blir 6 månader idag!! Mammas älskling!

William sitter 4 ½ månad gammal
4½ månad på bilden

yrkestestet!

http://www.jobbafrisk.se/yrkestestet.php

Jag tog ett test som Hanna tipsade om på sin blogg, riktigt roligt! Och det var skönt att få veta att jag valt rätt. Enligt testet passar jag som SJUKSKÖTERSKA :)

Så här stod det om mig:

Du är en sjuksköterska! Genom avancerade beräkningar och topphemliga formler har superdatorn räknat ur att du är en sjuksköterska! Grattis! Det är bara att börja laga människor!

Du är både blyg och passionerad. (stämmer) Du var troligtvis hemligt förälskad i någon i parallellklassen hela grundskolan, utan att någon märkte ett dyft. (stämmer, fast i samma klass) Eftersom du dessutom är relativt noggrann och ansvarstagande, så passar du perfekt som sjuksköterska. (relativt noggrann? prova onaturligt noggrann haha..) Du tar gärna hand om andra människor, med förhoppnig om att någon ska ta hand om dig. Någon dag. (stämmer)

sikken tur att jag ska fortsätta på sjuksköterskeutbildningen i augusti då :)

Fjällen!

Imorn är de ÄNTLIGEN dags för fortsättningen av one tree hill!!!! :D som jag har väntat!!

Och på torsdag åker vi och hela tjocka familjen till fjällen!! :D snö och skidor. Och badhus och hundar. Och barn, och ice-cart (samma som go-cart fast på is :D..) och after skiiiii!!! vilken tur att jag har världens bästa syskon att festa med!

Det har precis gått upp för mig att det finns fjortisar som får MILJONER kr här i sverige för att BLOGGA!? hallå!? WHY? VIlken pundare som helst kan väl spotta ur sig ett par kloka ord vad de tycker om tex varför pudlar är krulliga och sånna viktiga världsomvälvande frågor.. Detta måste nog vara det dummaste fenomen jag någonsin hört talas om. Sandra Lundgren visade mig några av dessa bloggar. Hon läste de tydligen jämt. Tjejerna är SJUTTON år, får som sagt miljoner kr av olika sponsorer för att blogga och synas på deras bloggar, och dessutom blir de inbjudna till kändisfester och GALOR!? (som en av de skulle på privat fest med backstreet boys ikväll efter deras spelning på hovet!?!?!) DE FÅR INTE ENS DRICKA!!! sjukaste jag hört på länge asså. Småtjejer blir kändisar för sina bloggar. Shit alltså!

Ja, man kan få krupp för mindre, jag vet. Men så heter inte ni Linda Jonsson och irriterar er över allt som rör sig på denna jord. Typ ;)



hihi

sitter och väntar på att mamma ska ringa o skrika att hon fått en hund :) hihi..

idag ska jag städa som en gris, gå en mil med bästa vännen, och återigen se one tree hill (säsong 5 avsnitt tre, "My way home is through you") på kanal fem på våran NYA FINA 47" plasma TV :)  Det är min söndag :) Sen åker vi nog ikväll och hälsar på mammas hund :D yeeey!

Den här helgen har varit underbar. Grillpremiär, myskväll med film med min underbara familj (inklusive bästis då), kalas för mats igår med sol och fika, äntligen fått fint i trädgården med altan och allt, och så idag blir en bra dag.

me like :) laters!

yey!

vi fick nytt lån :) vårat lån har ju stått på mamma, men nu ville vi flytta över det på oss och det fick vi :) superbra!

Så nu ska jag ner o lämna in våran underskrift, och få pengarna på kontot :) 6 siffrigt ;)

Ja är så nervöööös!

Sitter o väntar på att se om vårt lånebesked kommer med posten idag!! Skit nervös :) Posten kommer kvart i elva... om en timme typ.. Sen ska bilfirman ringa och ge ett förslag på pris för våran bil. Det är jag med nervös över :)
Vi ska sälja våran och köpa en Toyota avensis, som vi letat efter SÅÅ länge, och ÄNTLIGEN hittat här i stan :) typ 2 år har vi letat efter en silver avensis med automat. Men de är så himla få i sverige så vi har aldrig fått tag i nån.. men nu jäklar :) den är så fiin.

jaa va händer annars då? I helgen åker mamma och pappa till östersund för att hämta hunden :) yeeey!

på måndag åker jag utan man, utan hundar, utan barn ner till Sandra :) Först ska hon färga mitt hår, sen ska vi typ spela massa roliga spel o bara umgås, sen på tisdagen åker vi en bit norr om göteborg och går på en kurs. Sen hem till henne igen och så gör hon löshår på mig :) yey, en heltjejhelg, fast i veckan då :)

Nu är william galen och jag har inte ätit, så tjingeling!

RSS 2.0