God morgon!

Vaknade imorse bredvid en superglad liten William, och en trött Nathalie och Emil!
Mysigt! :) Fast lite trångt i en 160 säng med fyra pers ;)

Nu har vi ätit frukost med barnen, samt tittat på favoriten på youtube med alla låtar från disneydags som vi såg när vi var små!                                     http://www.youtube.com/watch?v=lRpYy2UVqTc&feature=related

Snart ska jag lämna William hos Mats och Kristin och åka och hämta en släpkärra och köra mina saker till emil. Jag ska få sova i min säng inatt :)

Kommer sakna Wille så enormt mycket :( Han har varit så glad den här veckan och han är ju alltid så himla snäll min lilla kille..

Blev så besviken på Mats den här veckan.. Han har inte ringt sin son EN enda gång, inte ens frågat efter honom om han mår bra när jag har ringt Mats.. :( Igår skickade jag ett sms där jag frågade om han ville säga god natt till sin son, för william pekade på telefonen hela tiden igår och sa PAPPAA! Men Mats svarade inte. Han var väl för upptagen med Kristin. Sånt där får mig att se rött alltså. Sin egen son går före vilken annan idiot som helst, flickvän eller ej! Så är det bara. Han ska vara tillgänglig hela tiden ifall att nåt händer William, eller om jag behöver nå honom ang Wille i övrigt. Det är som att han inte anser sig vara pappa den veckan jag har William.

Jag ringer minsann min son varje dag, varför vill inte han göra det? :( Tycker så synd om William, han förtjänar så jävla mycket mer av sin pappa.

Nej nu ska jag umgås sista stunden med min UNDERBARA son!


Jag saknar er!!!

Jag har saknat mina vänner nåt ENORMT de senaste månaderna. Mitt liv har bestått av tårar, bråk, tjafs, bortförklaringar och hat i flera månader nu, men nu har jag äntligen tagit mig ur all skit och livet ser så jävla ljust ut!!!
Jag hoppas bara ni, mina älskade vänner, inte har gett upp om mig :(

Jag finns här, hoppas ni finns där!

Allt är verkligen kanon nu, jag mår så jävla bra. Bortsett från att jag saknar mina vänner massor. Thess, Zarah, Elin, Sandra.. ni är mitt allt!! Få ut mig på roligt nu flickor! :) Jag har varit inspärrad i 8 år, hallå!? :D

Jag och Emil ska flytta ihop i ektorp 1 maj, allt går jättebra med William, jobb (än så länge) och Mats har hittat sig en ny (34 år gammal måste tilläggas, passar väl honom den torrbollen!!).
Än så länge sitter vi lite ihop fortfarande pga huset och att allt är så nytt med varannan vecka med William, men det är verkligen en lättnad att han är ett avslutat kapitel i mitt liv. Jag mår så jääävla bra över det!! En sten har släppt från hjärtat och knuten i magen är bortblåst!

Jag är så jäkla kär och galen i min Emil, trodde verkligen inte det gick att känna såhär. Han är mitt allt!!

På söndag flyttar jag lite kartonger och min säng till emil. Vill inte ha Mats o hans nya i min säng liksom. Och jag litar inte på honom så jag tar hit den.

Nu ska jag gå och väcka älsklingen i soffan och så ska vi mysa lite med film, godis och läsk *mums*

VÄNNER! Kidnappa mig på skoj!


NYA BILDER!

Nu är det läääääänge sen jag delade med mig av mina fina bilder på bilddagboken, men nu ska jag försöka bli bättre :)

Har börjat med att lägga in ett par stycken :) Besök och kommentera gärna :)

http://lindajonsson86.bilddagboken.se/p/main.html?#0

Underbar helg

Den här veckan som gått har jag varit barnledig, Emil också, så vi har fått tid för varandra. Helt magiskt :)

Det händer nya saker varje dag just nu och det har blivit så mycket att berätta så jag inte orkar blogga om det känner jag. Ni som är mig nära vet om allt och det räcker för mig!

Min fina lägenhet jag ska flytta in i 1 maj är inte längre min fina lägenhet, det är VÅR fina lägenhet. 1 juli flyttar min andra hälft in :)

Vi kommer ha grillkvällar till tusen i sommar, så titta gärna förbi! Fotbollsgatan 21 ;)

En sak jag måste få dela med världen är att mitt ex, mitt barns pappa, har en 32-årig tant till flickvän som har en son på 6 år :D Alltså jag kan inte annat än skratta så jag dör. Han är 24! haha... De har träffats i två veckor och älskar varann? hm, inte va? :D

Hur som helst, nu detta år blir det till att spara för oss! Jag, Emil, Zarah och Mattias ska åka på en USA resa, vi ska bila genom en rad städer. Från San Fransisco till San Diego, där passerar vi bla grand canyon, las vegas, hollywood och mkt mer! Ett oförglömligt minne kommer det bli. Så nu ska vi leva snålt. Resan var faktiskt helt okej i pris, 15 000 per person två veckor, flyg, hotell i varje stad och hyra av bil med fria mil. Allt ingår, det enda vi behöver är fickpengar! Så det blir det till att åka på sommaren 2010!

Jag blir troligtvis kvar på ericsson också, så det känns kanon :) Två löner är aldrig fel när man ska spara!

I helgen kom Zarah och Mattias hit och vi spelade bowling och åt tacos och skrattade så vi dog :D Så kul har jag inte haft på länge!!! Tack gumman :)

Sen igår hade Emil fixat med vin, ost och kex och en massa ljus och mys för oss, och efter det åkte vi till Danne som hade inflyttningsfest och drack oss lite fulla :) Tog taxi hem vid tolv-halv ett ca. Vi hade det jääätte mysigt hemma och allt var underbart. Jag älskar min pojkvän :)

Nu ska jag mysa med honom. HA en bra dag, snart kommer william hit :) SAKNAR HONOM SÅ JAG DÖR!

Min lägenhet?


Jag älskar er!


Vad livet kan bli annorlunda

Nu var det länge sedan jag skrev här på bloggen, men jag ska försöka bli bättre på det nu när jag har lite mer tid om dagarna!
Sitter i en främmande soffa med sonen som klappar mig på armen. Han är det bästa jag har min lilla kille.

Min relation med Mats har bara gått utför på sista tiden, och vi har bråkat konstant. Så för att rädda det som gick att räddas för Willes skull har jag flyttat ut. Vi har William varannan vecka, och min vecka går nu mot sitt slut :( Nästa vecka ska han vara hos sin pappa i huset.

Huset har blivit sålt till en barndomsvän och hennes sambo som ska ha barn i sommar.De kommer få det jättebra där. Jag kommer sakna huset massor. Det kändes verkligen som hemma.

Jag har hittat en lägenhet i ektorp, norrköping, jag väntar på svar på. På torsdag vet jag om jag fick den. Första maj ska vi vara ute ur huset så jag hoppas jag fick den. Jättefin lägenhet!

I sovrummet här "hemma" ligger en karl och sover. Min karl. Kärlek på jobbet så att säga. Jag och Emil hittade varann på ericsson och nu är vi tok kära! Har aldrig träffat nån som han! Han gör livet lättare, han finns alltid där och vi har så jävla kul ihop. Allt är bara underbart.

Tyvärr fick jag besked i fredags om att jag fick gå tillfälligt från ericsson. Jätte trist verkligen. Trivdes kanon där. Men när läget är som det är med finanskris och allt förstår man att de måste. Totalt har de sagt upp 113 personer. Första vevan åkte 40 pers (folk de inte var nöjda med och ville ha bort) Nästa veva åkte 30 pers (folk de var ganska nöjda med men som de inte kunde ha kvar) och nu då sista vevan sa de upp alla bemanning 43 pers (adecco, manpower) utom 3 st. Chefen är verkligen ledsen över att behöva släppa iväg kompetent personal pga orderbrist. Läget förväntas vända i april-maj, och då har jag en säker plats. Så nu har jag lite semester kan man säga ;) Skönt fast trist.

Ang. melodifestivalen igår så säger jag väl samma sak som alla andra år. LÄGG NER SKITEN. Vad va det där för jävla låt som vann? Var det verkligen folk som gillade den? Jag tyckte den var så -mainstream- att jag inte ens lyssnade när den var. Jag gillade Juryn alltså, de gjorde ett kanon jobb, och sen kommer svenska jävla folket och förstör!!!

GO MUMS-MUMS! (...Måns..)

RSS 2.0