Angel of death

På lördag är det maskeradmiddag/fest hos Nicklas och det ska bli sååå kul! Min första maskerad sen jag var liten. Jag ska gå som "angel of death" då jag inte kunde komma på nåt bättre ;) Det är alltså en svart ängel. Jag kommer ha svarta stövlar, svarta nätstrumpbyxor, en svart skitsnygg klänning från Gina som jag sytt om lite och ett par svarta fjädervingar! Kommer bli klockrent ;)

Sandra fixar sminket eftersom hon är utbildad makeupartist!! :D Therese ska gå som katt! :) Har inte pratat med Sandra än sen igår så vet inte vad hon har bestämt sig för än :) Vi kommer ha så jävla kul. Grabbarna grus (Mats, Mange och Nikke) får sköta sig själva när vi går ut sen på kvällen;)

Jobb hela veckan lång nu 7-15! Surt att jag måste åka från norrk, måste ju åka redan 5.30, då blir dagen rääätt så lång. Men ska få nya arbetsuppgifter nu, känns skönt. Trivs super på jobbet :)

Sovtime nu! Puss

En speciell puss till min thess, you know why. Älskar dig.

hahaha

Kolla 4.10 minuter in i klippet!!! Kolla första killens min hahaha :D Skrattar så jag gråter hahahaa :D

Sista chansen

Idag var Mats och jag på shoppingtur. Köpte lite saker till nya köket och även lite julsaker. JUL:) jag älskar att julpynta, tycker det är så himla mysigt. Lampor och ljus och massa fint. På måndag ska jag hämta vår öppna spis vi köpt till huset. Tänk vad mysigt att ligga i vinter på soffan och mysa under en filt, med lite varm choklad och titta in i en öppen brasa. Mmm :) Härligt.

GUUD vad jag längtar nu. En månad exakt kvar idag. Allt är positivt med att flytta Utom att jag inte kommer träffa thess lika ofta och det känns jätte jätte tråkigt :( 

Ska dit på film nu om erbjudandet fortfarande är aktuellt!

Vi gick runt strömmen idag och stannade vid en öppen yta och tog lite foton på William och Mira. Huuur fina som helst. Riktiga höstkort! Här är några utav de finaste :)

           

Therese Karlsson



Jag är så glad att du finns i mitt liv.
Folk får tro att jag är kär i dig nu, det ger jag blanka faan i för det är jag ;)
Jag älskar min bästa vän och jag är stolt över att kunna säga det. Det finns så många människor som aldrig vågar berätta för sina vänner vad de betyder, och det är så synd!
Du är en underbar människa, och jag saknar dig varje sekund. Jag älskar våra långa promenader i skogen med hundarna, jag älskar våra utekvällar och dans till dålig schlagermusik, jag älskar att bara ha myskväll hemma med våra familjer eller bara vi, jag älskar att du ställer upp och dricker tequila med mig trots att jag vet att du hatar det, och jag älskar att du ringer eller skickar sms så fort något nytt händer i ditt liv.  Jag är så tacksam för allt och hoppas du finns kvar även efter flytt. Det är ju trots allt bara 5 mil. Jag får sponsra en bil till dig ;)
Vi ses snart hjärtat <3

Nu händer det grejer!!

Oj oj oj. Fort går det. Mycket har hänt sen jag bloggade sist!

Bästa vännen Therese befinner sig nu på andra sidan jordklotet typ. Känns oootroligt tomt. Saknar dig och hoppas du får en jättebra tid där nere :) När du är borta får jag umgås bara med din syster och mamma :) På måndag ska jag och Frida på bio, High School musical 3, tur att frida ville se den :) Då ska jag salta popcornen liiite mindre ;)



En annan nyhet är att Linda har fått heltidsarbete :) Min svägerska Sandra rekommenderade mig till sin chef och lämnade mitt nummer imorse. De ringde efter någon timme och ville träffa mig direkt. Kom dit 1 ½ timme senare, mötet tog ca 40 minuter. Sen åkte jag hem till mamma och skulle hämta william, åt lite mat och så ringde chefen och sa att de ville att jag börjar jobba IMORGON! haha.. Så inom loppet av några timmar gick jag från föräldraledig/arbetslös till heltidsanställd. Har nog inte riktigt tagit in det än. Ska in till kontoret imorgon kl 8 och skriva kontrakt och få all info. Sen börjar jag arbeta runt 10. Shit :) TUR bara att jag har en mamma som är sjukpensionär och ställer upp som tillfälligt dagis tills Wille har fått perm. plats på riktigt dagis.
Så nu får jag pendla i en månad, sen har vi flyttat. Så himla skönt att vi nu har två heltidslöner (PLUS min cherry lön för lördagarna), nu när vi köpt hus och allt. Vad rik man kommer känns sig :)

 "Nya" frisyren, nu över 4 månader gammal och waaay too long. Ska be Sandra klippa lite i nacken när hon kommer. Blir galen för nu är det för långt! Uscha...

Nej, nu ska jag väl ta och sova så jag orkar med första arbetsdagen imorn! :)
Kram!

Adjöken adjööö..

kommer ni ihåg det barnprogrammet från när vi var små? Adjöken adjöö, nu måste vi fara. Handlade om några tecknade bokstäver som flög, nåt i den stilen.
Kom att tänka på den låten nu haha...



Imorgon lämnar min bästa vän landet, i 6 månader. Jag hoppas SÅ för hennes skull att hon får det bra där nere. Det förtjänar hon! Jag kommer sakna dig här hemma, men när du kommer hem igen är det du som kommer och bor hos oss så vi kan ta igen dom 6 månader du är borta!
Du betyder sjukt mycket för mig gumman. 6 månader går fort vi intalar oss det visst :) Du får prata allt skvaller med mirandanallen du fick ;)

Igår var vi på bio, kors i taket :) Jag, Thess, Danne och Richard. Saltade popcornen liiiiite för mycket, så idag har jag blåsa på tungan. Eagle eye hette filmen, och den var jättebra! Thess har dessvärre en dålig vana att somna till ALLA filmer, och så även igår hahaha :D såg att hon nickade till lite där i slutet men hon förnekade det med ett leende. Inte skulle väl du!? :D

Du är skyldig mig många kvällar när du kommer hem, det är du medveten om va? :) Älskar dig tjejen.

Idag fyller William ETT HELT ÅR!!!! :) Vi har haft kalas hela dagen här. Jag gjorde egen tårta med mosade jordgubbar, vaniljkräm och mosad banan så barnen kunde äta dom också. Grädde och på det ett marsipanlock med ros. Mums.
Han fick leksaker och kläder, men tyckte inte det var värst intressant utan lekte med ballongerna och kusinen istället haha.

Om en månad flyttar vi :) wiiiii! Funderar på att börja rida då med. Skulle vara grymt kul.

Nu ska jag lägga william och ta nåt att äta. Mår illa som aldrig förr. Natti natti!

Till Carro ;)

Här är lite bilder på huset som du ville Carro ;) Även till er andra som vill se!


Huset från entresidan



Bild över köket+hallen. Till vänter kommer man in!



Entre och trappa till övervåning och lite av köket!



Köket



köket



köket, och så ser man in till vardagsrummet.



Del av vardagsrum, altandörr ut till tomten.



Andra sidan av vardagsrum



sovrum



sovrum



sovrum 2



toalett (ska kaklas med vitt matt kakel, svart golv+ svart glasmosaik vid duschväggen.)



tvättstuga, bredvid köket!



trappen och hall mot Williams sovrum+ vårt sovrum och toalett.



Övervåningen som ska bli sovrum, förråd/klädkammare, allrum, toalett med bubbelkopp ;) och data"hörna"/rum.

Sååå, det var lite foton från huset. De jag tagit själv ligger på stationära datorn och den är avstängd. Orka ;)
Snart är det dags! bara typ 40 dagar kvar nu! yey :) Tror vi kommer hinna lägga jord ändå, det är ju rätt varmt fortfarande! tjoho.

NU ska jag plugga!

hahahahaha

VAD TYCKER DU OM FINANSKRISEN?



 

hahahaha hittade den här på Hannas blogg nyss :D Så jävla klockrent svar!! Tack för att du la upp den Hanna :D

Köp åt mig!



KÖP ÅT MIG NÅGON :) vill ha, vill ha, vill ha! Men den kostar 2000 spänn :(Släpps 5 november.

Jag har bokat OTH säsong 5 nu från cdon.com. Den släpps 26 november så då får jag den lagom tills vi flyttar till huset! Kan vara det första som ramlar ner i brevlådan :)

Nu ska jag plugga! Tjaa..

Efterlysning!!

Nu vill jag veta vad ni har för bloggar gott folk! :)

Det är många av mina vänner som läser min blogg, men vad har NI för blogg då?? Jag vet Therese, Anna, Hanna, Carro och Johanna. Resten då? :)

Dela med er nu!

Party ikväll med Therese :)


Nu är det verklighet :)

Lägenheten är uppsagd, adressändring och eftersändning gjord, elen är avstängd from 30 november och dras igång 26 november i huset. Sophämtning är fixad, och vi får två kärl pga blöjbarn(=mer sopor). Bredband och telefon är avstängd i lägenheten, och inkopplad i huset från 1 december. 16 000 kr fattigare men en fiberanslutning rikare.. sjuhelsikes dyrt!
Kartongerna är packade och nu ska jag boka en lastbil till lördagen 29 november. Jag kör alla kartonger i bilen from 25 november så endast möblerna behöver flyttas på helgen.

Det enda som återstår är att packa ner det vi använder nu under tiden fram till flytten. Kläder och hygienartiklar, mat och porslin och kastruller, williams leksaker. Annars är allt klart.Känns så jäkla skönt att slippa ha det framför sig.

Nu är det verklighet i mitt lilla huvud. Vi ska flytta till hus om drygt en månad:)

Dock kommer tomten få vänta ett tag, till sommaren kanske. Vi kommer fylla ut tomten och lägga jord, men gräs och sten och staket och alla utsmyckningar får vänta! Övervåningen blir gjord först nu pga oförutsedda händelser.. Och så behöver vi köpa ett förråd till alla cyklar, gräsklippare, grill m.m. De två sakerna blir prio ett nu.

Nån som vet vart man kan skänka kläder? Så man VET att det kommer fram till nödställda? Vägrar ge till UFF, myrorna etc där de anställda tar vad de vill ha, resten säljs i butiker och det som inte blir sålt, DET sänds ner till U-länderna. Fy fan, det gör mig illamående sånt där. Snikna jävla svenskar har inget på mina kläder att göra, utan de ska oavkortat gå till folk som BEHÖVER de. Vi har ca 4 sopsäckar med bara kläder och filtar som ska skänkas. Ska gå igenom barnkläderna också för bebisarna i tex afrika behöver också kläder.

TV-paus nu när william sover, sen ska jag plugga. Tjoho?

Höst, regn och rusk...

Inget roligt väder idag, det blir inget va ute och leka idag inte. William hostar lite också. Imorn åker Mats till Skövde med jobbet och lämnar oss ensamma. Hehehe då blir det bus här hemma :) Mamma kommer på lördag (eventuellt om hon och de andra inte blir mer sjuka) och så sover de över. Söndagen kommer eventuellt Elin.

Jag följer med thess ut en sista gång innan hon lämnar oss för sol och bad i 6 månader den 17:e, och vi ska ha så kul, även om jag inte dricker. Therese, man blir bara trött av alkohol eller hur ;)

1 november blir det Halloween middag hos Niklas med Sandra och Mange, vad roligt det ska bli! :) Älskar verkligen den tjejen och det är så synd att de bor så långt bort. Flytta hem nu, det är här ni hör hemma :)

Igår när jag skulle titta på tv, bara ligga i soffan och slappa och äta lite godis, ja då fungerar inte några kanaler!! Bara myrornas krig i flera timmar!! Antagligen nåt med tv-masten som blivit fel. SURT!

Det var bara att gå och lägga sig då.

JAG VILL FLYTTA NU! Har massa saker jag vill göra, och vill komma igång nu nu nu. Trappen ska antagligen bli vit med grå trappstegsmattor (de som är som halvmånar) Vi ska köpa ny hallmöbel (samma vi har fast vit) med vita korgar i. Vi ska köpa två st billy bokhylla med vitrindörrarna vi har på de vi har. De ska sitta på väggen mellan sovrum och vardagsrum, utanför toadörren. Sen måste vi hitta på någon smart lösning med skor och jackor.Det finns nämligen ingen given plats där man kan hänga jackor, ställa skor. Julpyntet kommer ju åka fram direkt :) Vad mysigt. Nej nu vill jag börja pyssla!!

Frukost nu, fick sovmorgon idag till 9 :) Duktigt barn.

ååååå..

Fan, blev så glad nu när jag kom på att det är ju tisdag idagt = One tree hill! Men nej. De har uppehåll i USA. Börjar nästa vecka igen. Säkert nåt super bowl eller nåt sportskit som vanligt. Varför går sport ALLTID före allt annat? Som om det vore nån jävla nationell happening. Men vi som HATAR sport då och vill se våra program???

Bonuspoäng till mig!

Jag har städat och packat en massa skit så nu är nästan hela nedervåningen ren på prylar, förutom sånt vi behöver använda fram tills flytten den 25e november :) Jag är så bra idag. Nu ska vi äta lite, jag och min son. Sen ska vi packa lite till och rensa det som ska slängas, sen ska jag plugga och göra en insändningsuppgift och sen blir det nog träning med therese inför jobbet på Harrys i kholm :)

Provpassade i fredags med thess, och trots att det är över 2 år sen jag satt vid ett black jack bord sist tyckte jag att det gick riktigt bra. Va inte så nervös, kände mig rätt säker. Men Linda är rätt AS dålig på att räkna fort, så när vinster/förluster skulle delas ut/samlas in gjorde jag många fel som jag märkte i efterhand hihi.. men man lär sig förr eller senare.

Nej nu är vi hungriga här hemma. Tjingeling, I have a busy day!

God natt då!

Har suttit sen jag vaknade med engelskan, och jag har ändå 6 STORA uppgifter kvar att göra. Skickade nyss in min senaste uppgift. Hitta en artikel på engelska, analysera den (egna åsikter + ett a4 med frågor) plus en lyssningsövning om australiens aboriginer. Härnärst ska jag skriva om Shakespeare och hans teater. Nödvändigt vetande? Nej. Onödigt vetande? JA.

Herre gud vad de pumpar en med. Vem, jag upprepar VEM har användning för allt detta vetande utom i spelet GENI? Och hur ofta spelar man det? Eller om man är domaren i på spåret, då är detta mkt viktigt vetande, men! Jag är inte domare i på spåret.

12 oktober börjar jag läsa psykologi B och administration. Så tills dess måste jag vara klar. PUST!!! Bara så ni vet vänner, så låser jag in mig nu och kommer ut när jag är klar. :(

God natt, sisådär 4 timmar för sent.

Bilddagboken

Håller på och lägger in lite bilder. LITE bilder.

not.

Alla bilder från Kreta, alla bilder från Rom, alla bilder på huset, och alla övriga bilder på allt övrigt.

MASSOR med andra ord. Men vad roligt det är med bilder och kunna dela med sig på nätet :) Önskar jag hade alla Thess och Mirres bilder från Kreta också.

Idag har jag varit i stora staden Katrineholm på jobbmässa. Att kalla det "jobbmässa" var väldigt överskattat tyckte jag. En mässa för mig är 100-talet företag och bemanningsföretag som söker personal och samlas i en stor sal där hundratals människor slåss om att få komma fram och visa upp sig.

När jag kom dit var det på övervåningen av AMS, i ett litet konferensrum, där 6 personer satt som representerade 6 olika bemanningsföretag. Det var ca 3 st arbetssökanden i rummet. Inklusive mig. Hur som helst så fick jag bra kontakt med personalansvarig på manpower och hon bad mig registrera mitt CV på deras hemsida, och därefter skicka ett sms till henne och säga att det var gjort. Det tog en helvtimma så skrev hon "Hej Linda, har sett din CV nu och jag vill träffa dig för en jobbintervju, jag hör av mig under morgondagen MVH Camilla Manpower"

Skitbra ju. Hoppas det blir jobb, då blir det på ericsson som skåpsmontör! Hela familjen har jobbat på ericsson nån gång i livet pga mamma var personalansvarig i 15 år innan hon blev sjukskriven ;) Nu är det kanske min tur då. Svägerskan Sandra jobbar där just nu som någon typ av ansvarig. Kul att känna någon!

Nu ska jag fortsätta med mitt bildmaraton!

RSS 2.0