Min nya tatuering! :)

min nya tatuering :)

tat-tat-tatuering

Börjar få kalla fötter, idag ska jag tatuera min sons namn på handleden. Tror jag. Mamma skulle ha tatuerat sig idag på den tiden, men typ ALLA i hela familjen blev smittade av Johans dunderförkylning när vi höll på med dörrarna under veckan nu. Och jag har tänkt tanken länge men det har aldrig blivit av. Så jag tar den tiden själv!

Guuuuud så glad mamma blev. Det är ett helt annat hus alltså. Så fint :)

Fick min deklaration igår, tjoho jag får tillbaka 7000! :) Vart superglad och tänkte ha det till resan, nämen oj kommer de i december då? Ja det är ju klart. BARA för att jag hade varit registrerad på företaget några dagar in i januari 2007. Annars hade jag fått de vid midsommar. jävla röv..

nej nu ska jag städa. Jag blev så besviken på mats.. Jag har städat allt själv hos mamma o pappa, och tro mig jag har aldrig sett så mycket grejer, det tog EN VECKA att städa undan allt. Mats har bott själv hemma under den tiden. Mats sa att han hade städat och gjort det så fint osv osv.. Så kommer jag hem.. det ser ut som ett helvete. Usch vad besviken jag blev då. Kan han inte ens göra mig den saken.. :( O varför säga att man gjort det om man inte gjort det?

Nä nu ska jag betala räkningar. Tjing!


Sorgligt

Jag har precis tittat klart på senaste avsnittet av One tree hill. FY FAN så sorgligt :(
Både en och två tårar trillade ner... :'( JÄVLA NANNY CARRY!!

Nu är det ett uppehåll ända till 14 april innan nästa avsnitt visas igen!! *BUUU*
Faan asså, få vänta en hel jävla månad nästan på att få se hur det löser sig.

JAG VILL SE NUUUU!!

För övrigt är jag helt förälskad i Lucas Scott. Jag har tyckt han har varit skitsnygg innan med, men i den här säsongen asså... MUMS! Sån jäkla läckerbit alltså! *me want*

Jaha, nu har jag inget att se fram emot då på onsdagar.. dessutom byter de dag sen när det startar igen till måndagar (vi får hem det tisdagar). Jag får väl titta från början på femman här i sverige så länge, de börjar sända femte säsongen nu i mars nångång.

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå bara, har sålt våran digitalkamera idag så vi ska ner o köpa ny sen. Sen drar mats till kholm för fotbollsmatch.

William fick sin fem månaders vaccination igår, så han är lite febrig och grinig. Inget vidare. Nu vägde han 8880 gr och va 70 lång. shit alltså.

I morgon får mamma veta att hon och pappa ska åka utomlands, me inte vart. Hon ska bara få packa en väska, och sen åker de på fredag morgon.

Jag och alla syskon plus respektive och barn ska då bosätta oss i deras hus när de är borta och byta alla innerdörrar (som nu hänger på trekvarten) till vita snygga nya dörrar. Jag och Patrik ska även måla köket, byta ut deras hiskeligt fula skåp mot ett nytt fint skåp, samt slipa och mål om deras furubord + stolarna vita.

Under tiden ska vi ta lite roliga "makeover" bilder och sätta in i ett album som vi lägger på köksbordet. På så sätt får hon se vilka som varit med och gjort om :) En lite annorlunda rolig present.

De kommer hem fredagen den 28 mars. Då får hon vila till lördagen, då ska vi spela laserdome kl 14.45, hon ska tatuera sig kl 17.00 och sen blir det lyxmiddag kl 19.00.

Dagen efter är THE day.

Då fyller hon 50 år. Öppet hus, massa paket, god mat, vin, vänner. Det kommer bli fabolous.

Sen helgen efter åker hon och pappa 75 mil upp till östersund, hälsar på ett par resekompisar, och på hemvägen stannar de till hos uppfödaren och hämtar deras VALP :) Det vet hon inte heller om fören hon ser valpen med rosett och allt. Om hon ens fattar då ;)

Jag längtar. Dags att ge henne något tillbaka för allt hon gör för oss i familjen. Vi har henne på en pedistal, och det förtjänar hon.


Mammas kille! :)

HAN ÄR SÅÅÅ DUKTIG!! I love him so.
Lille killen satt helt själv utan stöd redan när han va 4 ½ månad. Älsklingen :)
Nu är han superduktig på att sitta, 5 mån gammal på söndag! Det går så fooort :(

William sitter 4 ½ månad gammal

One tree hill S05#12



Asså är inte det här bästa serien nånsin så skjut mig. DEN ÄR SÅ SJUKT BRA!!!!!! Längtar till nästa onsdag när detta avsnitt visas :D wwooooaaaa!!!! :D I love it!!

One tree hill S05#11



AVSNITT ELVA! det var detta avsnitt som gick igår kväll i usa och som kom ut på nätet inatt!!

One tree hill S05#10



AVSNITT TIO!

One tree hill S05#09



AVSNITT NIO!! :D WAAA SÅ BRA!

One tree hill S05#08



Avsnitt åtta!!

One tree hill S05#07



Avsnitt 7!!

One tree hill S05#06



Avsnitt 6!!

One tree hill S05#05



Avsnitt fem!!

One tree hill S05#04



Avsnitt 4!!

One tree hill S05#03



Avsnitt tre!

One tree hill S05#01-02

Första promon för premiäravsnitten 1 och 2.

Fy fan vad jag är bra.

Riktigt stolt över mig själv för jag lyckats minska så mycket i midje och magmått. Ja faktiskt har hela jag minskat!

Vi började promenera för exakt två veckor sen idag och hittills har jag minskat:

- 8 cm i midjan
- 5 cm runt magen
- 3 cm i låren
- 2 cm i armarna
- 4 cm ovanför bröst och runt ryggen
- 1 cm i halsen

Skapligt för två veckors motionerande :) Det sjuka är att nu när de cm är borta, kan jag inte tänka mig att de nånsinn suttit på min kropp, för jag känner mig precis likadan i kroppen. Konstigt!

Frukost och en sur lilleman nu då!
Puss hej

5,5an

idag går vi 5,5 km. Fint väder men ännu har inte marken på 1 mils spåret torkat tyvärr..

Jag kan ju säga att alla promenader gett resultat! :) Skitnöjd. 5 cm har jag minskat i midjan och runt magen! På EN vecka.

Den här veckan går vi idag, torsdag fredag och söndag. Onsdag har mats träning så då kan inte jag gå, lördag är vi i kholm och ser melodifestivalen som vanligt :)

tycker vi är jäkligt bra som går minst 5,5 km nästan varje dag.

Sitter och väntar på mats ska komma hem så ska jag åka till skogen och möta tessan och ludde! Så HIMLA fint väder idag ja blir så gla :)

nej nu måste jag rusa. Tjing tjong..

Milen i lervällingen!

Tess och jag trotsade dåligt väder och bara SKULLE gå eftersom vi sagt i en vecka att just idag skulle vi gå milen (1 mil skogsspår). Så vi gav oss ut. Det började med att vi fick kliva runt typ sjuhundra vattenpölar och ändå trampade vi in vatten och lera i skorna så från den stunden var vi DYNGsura,

"Det är säkert inte såhär hela vägen" sa tess.


YEEEAH right :D haha... jag har vattenskador på tårna, under. Jag har aldrig sett värre lervälling!! Och mira, bezzie och ludde var SJUKT skitiga. Och eftersom bezzie ääälskar vatten var hon i varenda ler och vattenpöl i hela skogen.
Men sjukt så bra vi har varit. Vi gick en mil :) Tog två timmar ca.

Vi har sagt det att i veckorna går vi 5,5:an (5,5 km) och på söndagar milen(1 mil)! Vilka pumor vi ska bli tils vi åker :D vi gick igår och diskuterade allt roligt vi ska göra.. shit bättre sällskap kan man inte ha :)

Nu kommer mats med maten och så har jag en bebis som har full blöja och är hungrig så ful rulle nu då. Shit va trött ja är :)

RSS 2.0