Ericsson firmafest

Så sjuk kväll! Men så underbart rolig och nödvändig för oss alla. Jag arbetar med HELSKÖNT folk och vi hade så jävla kul igår!!! Vissa blev kanske lite för fulla och slickade liiite mkt röv inför chefen, vissa var lite för ärliga sinsemellan pga alkoholen och vissa var bara sig själva, medan andra söp bort sig själva och sina mobiler totalt. Som vanligt på en firmafest antar jag!

           

Vi förfestade hos "StorHåkan" som vi kallar honom, en HELSKÖN norrländsk ungkarl på 45 år från östersund! Middagen började sju, fördrink serverades kl sex. Vi anlände fulla och galna vid 8 och hann ändå få mat :) helt klart värt det. Vi spenderade väl de där timmarna på förfesten med att berömma varandra för vilket bra jobb vi gör haha.

          

Väl inne på safiren märktes det att folk saknat oss, för vi hade ett helt bord tomt åt bara oss som de hade sparat åt oss och vilket liv det blev på alla när vi kom haha. Hela safiren var FULL med folk. Vi kände inte igen hälften. Men vad kul det var att träffas vårat gäng utanför jobbet. Det lär bli en heeeel del skrattande åt minnen imorn när vi jobbar (ja vi jobbar söndag).  Bland annat så blev emil stoppad av snuten för att han drack en klunk cider på stan. 500 spänn i böter, pang bara! Och Håkan stod bredvid och höll på att kissa på sig och höll på att fråga polisen hur mkt det kostade att kissa på allmän plats. Han sa att hade det kostat mindre än 500 hade han fan gjort det haha.

             PST! känner ni igen killen i vit skjorta? Verkar han bekant? Det är Samuel Frölers son. Så snygg hehe, och sjukt snäll kille!

Nej kvällen urartade rätt rejält sen. Emil missade sin buss till norrköping och var helt förtvivlad, och eftersom han söp bort sin lur hade han inga nr han kunde ringa. Alla hade åkt hem o låg och sov. Så jag erbjöd han soffan. Jag är ju inte omänsklig och lämnar honom på gatan.

körde han till tåget vid nio imorse, jag var nog lite full fortfarande *opps* men vi dog ju inte, tur det. Jobbigt att komma hem och säga att man dött ;)

Sen har jag sovit, käkat frukost i sängenhelt sjääälv. Det var så skönt. Ingen William som ska ha och ska ha och ingen mats, bara jag. Det behöver man ibland som förälder.

Nu kl 7 ska jag titta på harry potter på tv sen ska jag sova och ladda inför söndagen. Mycket jobb och mycket folk som kommer undvika varandra pga fredagen haha. Ska bli kul att bevittna. Tänk vad lite alkohol kan göra med folk.

Trevlig helg! Kram L

       

mina älskade vänner!

Min mobil fungerar inte av någon anledning, så har ni skickat sms till mig och inte fått något svar så hata mig inte! :(

Den har varit helknäpp i över en vecka nu. William har nog kastat den i golvet för mkt. Måste köpa en williamtålig telefon. Jag lever och mår sådär bra, mkt på jobbet.

Tur jag är van att stressa. Tre pers har varit på inlärning på mitt ställe nu men alla har sagt ifrån för det är för stressigt och för mkt att lära sig och för mkt ansvar.. MESAR säger jag. Klarar jag klarar väl de. Men jag har väl järnmage och kan ta rätt mkt. Just nu känns det dock som jag har hela världens problem på mina axlar när jag går från jobbet och det vill man ju inte ha när man ska hem och försöka slappna av inför nästa dag på jobbet med ääännu mer problem.

jajaja klaga klaga klaga. Jag är enormt glad att jag har ett jobb och att de litar så mkt på mig. 


MEEEEN det jag skulle säga var att ni som skickat sms till mig får väldigt gärna skicka till mats telefon (0735265450) för det är inte säkert att det kommit fram, ännu mindre att telefonen tillåter mig att svara. Förlåt än en gång, jag är inte oförskämd, har bara en jäkligt trasig lur. 

Kramar L
 

Heej igen!

Nu har vi flyttat in i huset och är klara med allt. Nästan :) Bara Williams rum kvar att packa upp. Det känns huuur bra som helst.

Idag är jag sjuk :( Fick feber igår kväll och låg och skakade hela natten typ. Har feber idag med.

Killarna från utsikt är här idag och installerar fiber i huset. Då kanske vi har tv och bredband ikväll :) Skönt.

vi hittade för övrigt våran kameraladdare mitt i uppackandet, meeeen nu är kameran borta istället haha... det är inte meningen att vi ska ha några bilder på wille, hus eller nåt annat. Nu kom posten, ska ut och se om det är nåt kul där. Igår kom OTH säsong 5 med posten :) Luke är något snygg på omslaget.

Igår åt vi årets första julskinka på smörgås med senap! MMMMM! Zarah och Mattias var här och de tyckte med den var supergod :)

Såg precis grannen som var hemma från jobbet och gick ut med sin valp. Ute MAX 2 min på tomten med den stackars valpen och sen in igen. Tycker så synd om den. Skärpning!

Nu ska jag lägga william, och lägga mig själv i soffan och vila. När man har mkt att göra hemma glömmer man att man är sjuk :( men det får man tillbaka för sen när man blir värre.

Nej, skäpning på mig med.

Nu omnar wille stående snart :D hjärtat.Vi hörs :P

RSS 2.0